Κόσμος 0

Ουκρανία - Ζελένσκι: Ρωσικές δυνάμεις ετοιμάζονται να βομβαρδίσουν την Οδησσό

Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Αγωνιζόμαστε για το πού θα είναι τα σύνορα. Μεταξύ ζωής και σκλαβιάς»

Νέο μήνυμα στον ουκρανικό λαό να αντέξει εν μέσω του πολέμου που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ουκρανία έστειλε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προειδοποιώντας ότι οι δυνάμεις της Ρωσίας ετοιμάζονται να βομβαρδίσουν την Οδησσό.

«Πύραυλοι εναντίον της Οδησσού; Αυτό θα είναι έγκλημα πολέμου» είπε στο μήνυμά του και πρόσθεσε:

«Οι Ουκρανοί, έχουμε ήδη κερδίσει το μέλλον μας. Αλλά ακόμη αγωνιζόμαστε σήμερα, αγωνιζόμαστε για το πού θα είναι τα σύνορα. Μεταξύ ζωής και σκλαβιάς».

«Θέλουν να βομβαρδίσουν την Οδησσό»

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο Ουκρανός πρόεδρος προειδοποίησε για βομβαρδισμό των Ρώσων στην Οδησσό, κάτι που ανέφερε ότι θα είναι έγκλημα πολέμου αν γίνει. Να σημειώσουμε ότι αυτή την ώρα βομβαρδίζεται το Ιρπίν, κοντά στο Κίεβο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ουκρανικά ΜΜΕ, υπάρχουν τρεις νεκροί στο Ιρπίν, ανάμεσά τους δύο παιδιά.

Με βάση όσα καταγγέλλει το Κίεβο, τα ρωσικά στρατεύματα στοχοποίησαν επίτηδες μια γέφυρα που χρησιμοποιείται από πολίτες για να εκκενωθεί η περιοχή.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος