komvoi
Στη Μολδαβία βρίσκεται το ελληνικό κομβόι από τη Μαριούπολη της Ουκρανίας - «Η επιχείρηση #Νόστος3 ολοκληρώθηκε επιτυχώς», τονίζει ο Νίκος Δένδιας

Το ελληνικό κομβόι που ξεκίνησε από τη Μαριούπολη της Ουκρανίας πριν λίγες ημέρες πέρασε τα σύνορα και πλέον βρίσκεται στη Μολδαβία.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ενημερώνει ότι η αυτοκινητοπομπή υπό τον συντονισμό του πρέσβη Φραγκίσκου Κωστελλένου πέρασε τα σύνορα Ουκρανίας-Μολδαβίας, όπου τους περίμενε κλιμάκιο της πρεσβείας μας στο Βουκουρέστι.

Επισημαίνει πως η επιχείρηση «Νόστος 3» ολοκληρώθηκε επιτυχώς και συγχαίρει όσους συνέβαλαν στην αίσια έκβαση.

 

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζεστη
Ελ Νίνιο: Το 2027 μπορεί να γίνει η πιο ζεστή χρονιά στην ιστορία – Ο πλανήτης μπροστά σε νέο κλιματικό συναγερμό
Η Ελλάδα ήδη βιώνει καλοκαίρια με μεγαλύτερη διάρκεια, υψηλότερες θερμοκρασίες και συχνότερες περιόδους ακραίου κινδύνου πυρκαγιάς.
Ελ Νίνιο: Το 2027 μπορεί να γίνει η πιο ζεστή χρονιά στην ιστορία – Ο πλανήτης μπροστά σε νέο κλιματικό συναγερμό