φυσικοθεραπεία
Την παρέμβαση του Εισαγγελέα Ανηλίκων προκάλεσε καταγγελία για βάναυση κακοποίηση ανηλίκου παιδιού από εργαζόμενο σε ιδιωτικό Κέντρο για παιδιά με αυτισμό

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων προκάλεσε καταγγελία για βάναυση κακοποίηση ανηλίκου παιδιού από εργαζόμενο σε ιδιωτικό Κέντρο για παιδιά με αυτισμό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ,, ήδη με εντολή της Εισαγγελίας Ανηλίκων, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων διενεργεί προκαταρκτική έρευνα για το περιστατικό, το οποίο φέρεται να έγινε τον Ιούνιο του 2019.

Για όσα συνέβησαν τότε προέβη σε καταγγελία χθες στην Εισαγγελία Ανηλίκων η διευθύντρια του Κέντρου, η οποία προσκόμισε βίντεο που δείχνει τον εργαζόμενο της δομής, φυσιοθεραπευτή, να χτυπά και να κλωτσά στο πρόσωπο τον ανήλικο, την ώρα που τα υπόλοιπα παιδιά συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους.

Η διευθύντρια, φέρεται να κατέθεσε πως μετά το συμβάν ο φυσικοθεραπευτής είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από την εργασία του και πως η ίδια του είχε διαμηνύσει να μην ξαναεργαστεί με παιδιά.

Ωστόσο, η μάρτυρας, όπως ισχυρίζεται, έμαθε ότι ο εν λόγω φυσικοθεραπευτής έπιασε ξανά δουλειά σε κέντρο με παιδιά με ειδικές ανάγκες και έτσι αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό του 2019.

Η προκαταρκτική έρευνα που διενεργείται υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Ανηλίκων, έχει στόχο να ελέγξει την καταγγελία και να εντοπίσει τα αδικήματα που έχουν διαπραχθεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΑΒ
Τραυματισμός σοκ 14χρονης μαθήτριας μετά από καβγά – Έπεσε σε τζαμαρία και κόπηκε στον λαιμό
Άγριο επεισόδιο μεταξύ μαθητριών στην Αγία Βαρβάρα - Η στιγμή που η 14χρονη κατέρρευσε αιμόφυρτη
Τραυματισμός σοκ 14χρονης μαθήτριας μετά από καβγά – Έπεσε σε τζαμαρία και κόπηκε στον λαιμό