Αφγανιστάν: Ταλιμπάν άνοιξαν πυρ για να διαλύσουν διαδήλωση γυναικών
Ταλιμπάν άνοιξαν πυρ για να διαλύσουν διαδήλωση γυναικών στην Καμπούλ

Μέλη των Ταλιμπάν, που ανακατέλαβαν την εξουσία στο Αφγανιστάν τον Αύγουστο, άνοιξαν πυρ για να διαλύσουν γυναίκες που συμμετείχαν σε διαδήλωση στην αφγανική πρωτεύουσα Καμπούλ, την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, μεταδίδει αφγανικό το πρακτορείο ειδήσεων Asvaka.

Κατά το πρακτορείο, το συμβάν σημειώθηκε κοντά στο νοσοκομείο της ιταλικής μη κυβερνητικής οργάνωσης Emergency, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για θανάτους ή τραυματισμούς μέχρι στιγμής.

Το τηλεοπτικό δίκτυο TOLOnews μετέδωσε νωρίτερα ότι αρκετές δεκάδες γυναίκες διαδήλωσαν στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν για να απαιτήσουν να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματά τους.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Λάκης Λαζόπουλος
«Βόμβα» Λαζόπουλου για το Predator – «Μπήκα στο νοσοκομείο για ζήτημα ζωής και θανάτου, το ήξερε μόνο ο γιατρός μου»
«Βόμβα» Λαζόπουλου: «Το Predator με “χτύπησε” μέσα στο νοσοκομείο»
«Βόμβα» Λαζόπουλου για το Predator – «Μπήκα στο νοσοκομείο για ζήτημα ζωής και θανάτου, το ήξερε μόνο ο γιατρός μου»
foto_education_2.jpg
Αλλαγές στα μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Σχολικής Ψυχολογίας – Τι προβλέπει το νέο ΦΕΚ
Ειδική Αγωγή - Σχολική Ψυχολογία: Πώς αλλάζουν τα κριτήρια συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων
Αλλαγές στα μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Σχολικής Ψυχολογίας – Τι προβλέπει το νέο ΦΕΚ