Κόσμος 0

ΥΠΕΞ για επίθεση σε πανεπιστήμιο: Συμπαραστεκόμαστε στο λαό της Ρωσίας

panepistimo rosia epithesi
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Απέναντι σε αυτή την αποτρόπαια πράξη βίας, συμπαραστεκόμαστε στην κυβέρνηση και τον λαό της Ρωσίας», σημειώνει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για την επίθεση σε πανεπιστήμιο

Αποτροπιασμό για την απεχθή ένοπλη επίθεση σε πανεπιστήμιο της πόλης Περμ στη Ρωσία, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών. Εξίσου, εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Απέναντι σε αυτή την αποτρόπαια πράξη βίας, το υπουργείο Εξωτερικών διαμηνύει πως «συμπαραστεκόμαστε στην κυβέρνηση και τον λαό της Ρωσίας».

Υπενθυμίζεται ότι φοιτητής άνοιξε σήμερα πυρ μέσα στο πανεπιστήμιο Perm State της πόλης Περμ, μιας πόλης στα Ουράλια όρη, στην ανατολική Ρωσία, σκοτώνοντας τουλάχιστον 8 ανθρώπους και τραυματίζοντας 28, σύμφωνα με την Ρωσική Ανακριτική Επιτροπή.

Ο ένοπλος συνελήφθη και κατά τη σύλληψή του τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ria.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος