Εμβολιασμοί στην Ελλάδα: Τη Δευτέρα η πλατφόρμα για ραντεβού
Σύμφωνα με τον Τζο Μπάιντεν, πάνω από το 80% των δασκάλων και του εκπαιδευτικού προσωπικού των ΗΠΑ έχει εμβολιαστεί τουλάχιστον με μια δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, δήλωσε σήμερα ότι πάνω από το 80% των δασκάλων και του εκπαιδευτικού προσωπικού έχει λάβει τουλάχιστον μια δόση εμβολίου κατά της Covid-19, σημειώνοντας ωστόσο ότι οι παραλλαγές του κορονοϊού εξαπλώνονται και δημιουργούν αύξηση των κρουσμάτων.

«Δεν βρισκόμαστε στη γραμμή τερματισμού. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε. Είμαστε ακόμα σε έναν αγώνα ζωής ή θανάτου», τόνισε ο Μπάιντεν σε μια εκδήλωση του Λευκού Οίκου.

Πρόσθεσε ότι το αργότερο στις 19 Απριλίου, κάθε ενήλικας ηλικίας 18 ετών και άνω θα έχει τη δυνατότητα να εμβολιαστεί. «Δεν υπάρχουν πλέον συγκεχυμένοι κανόνες», είπε ο ένοικος του Λευκού Οίκου, συμπληρώνοντας πως μειώνεται ο αριθμός των ανθρώπων που είναι διστακτικοί να εμβολιαστούν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα