belgium police
Eπίθεση με μαχαίρι στο μετρό στο μετρό των Βρυξελλών με αρκετούς τραυματίες - Το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία

Οι αρχές ασφαλείας δημοσίων συγκοινωνιών του Βελγίου συνέλαβαν το μεσημέρι της Δευτέρας έναν άνδρα που επιτέθηκε σε επιβάτες σε σταθμό του μετρό των Βρυξελλών, τραυματίζοντας άγνωστο αριθμό ατόμων, σε ένα συμβάν που οι αρχές δήλωσαν πως δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, μετέδωσε το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTBF.

Το συμβάν σημειώθηκε σήμερα περίπου στις 15:00 τοπική ώρα, 18:00 ώρα Ελλάδας, στον Δυτικό Σταθμό του μετρό στην περιοχή Μολενμπέκ Σεν Ζαν της βελγικής πρωτεύουσας.

Η δήμαρχος Καθρίν Μουρό ανέφερε πως μια έγκυος γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά από την επίθεση και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία εκτίμησε πως πρόκειται για μια επίθεση που αφορά προσωπικές διαφορές.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται.

Με πληροφορίες από RTBF και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
Όταν οι διακηρύξεις συγκρούονται μετωπικά με την πραγματικότητα: Έξι μήνες μετά στα Ωνάσεια σχολεία
Η καθημερινότητα στα Ωνάσεια: Τι δείχνει το πρώτο εξάμηνο
Όταν οι διακηρύξεις συγκρούονται μετωπικά με την πραγματικότητα: Έξι μήνες μετά στα Ωνάσεια σχολεία