Κόσμος 0

Κορονοϊός: Ξανά πάνω από 10.000 ημερήσια κρούσματα στη Γαλλία

koronoios gallia
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το γαλλικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε επίσης ότι ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε στους 31.416

Η Γαλλία κατέγραψε περισσότερα από 10.000 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες 24 ώρες, για έκτη φορά εδώ και 12 ημέρες.

Το υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε 10.008 νέα κρούσματα σήμερα, σε σύγκριση με 5.298 χθες Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία καταγράφεται μικρότερος αριθμός μολύνσεων λόγω των καθυστερήσεων στις καταγραφές του Σαββατοκύριακου, και 10.569 την Κυριακή, όμως κάτω από το υψηλό των 13.498 μολύνσεων του Σαββάτου. Με τον νέο αριθμό μολύνσεων, ο απολογισμός ανέρχεται πλέον σε 468.069 κρούσματα.

Το γαλλικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε επίσης ότι ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε στους 31.416, μια αύξηση 78 νεκρών, σε σχέση με τον κυλιόμενο μέσο όρο των επτά ημερών που ανερχόταν σε 60 θανάτους την ημέρα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος