Thumbnail

Με δώδεκα πτήσεις που είναι προγραμματισμένες να έρθουν στο αεροδρόμιο «Διαγόρας», ξεκινά σήμερα η τουριστική περίοδος στη Ρόδο, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η κίνηση για τις επόμενες ημέρες. Οι πρώτες πτήσεις θα φέρουν τουρίστες από Γερμανία, Ελβετία, Ολλανδία, Τσεχία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αντιπροσωπεία του δήμου Ρόδου και χορευτικά συγκροτήματα θα υποδεχθούν τους τουρίστες, ενώ θα τους προσφερθούν παραδοσιακά γλυκά και αναμνηστικά δώρα.

Η υποδοχή των πρώτων τουριστών έχει μεγάλη σημασία και για επικοινωνιακούς λόγους, γι' αυτό και δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα από τον δήμο Ρόδου, όπως τονίστηκε από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Κώστα Ταρασλιά.

Στην υποδοχή των πρώτων τουριστών θα βρίσκεται ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, ενώ το απόγευμα αναμένεται να μεταβεί στη Ρόδο και ο υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης, στο πλαίσιο περιοδείας που θα πραγματοποιήσει σε αεροδρόμια τουριστικών περιοχών της χώρας.

Στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» πραγματοποιήθηκε χθες άσκηση προσομοίωσης με τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων φορέων. Με την άφιξη των επισκεπτών θα ξεκινήσουν και οι στοχευμένοι έλεγχοι για τον εντοπισμό ενδεχόμενων κρουσμάτων κορονοϊού στον ειδικό χώρο που έχει προβλεφθεί για το σκοπό αυτό στην αίθουσα αφίξεων. Καθημερινά θα γίνονται 605 τέτοιοι έλεγχοι.

Οι προγραμματισμένες για σήμερα πτήσεις είναι οι εξής:

- Στις 10.05 της εταιρείας Freebird Airlines από τη Λειψία της Γερμανίας.
- Στις 10.25 της εταιρείας TUI Fly από τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.
- Στις 10.25 της εταιρείας Edelweiss από τη Ζυρίχη Ελβετίας.
- Στις 10.58 της εταιρείας Ryanair από την Πράγα της Τσεχίας.
- Στις 2 το μεσημέρι της εταιρείας Corendon Airlines από το Μάαστριχτ και από το 'Αμστερνταμ της Ολλανδίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ALFAVITA.GR

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews για να μάθετε πρώτοι μόνο τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί οι Έλληνες με προθεσμιακές καταθέσεις είναι «μεγάλοι χαμένοι»;

Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

rene1
Σάλος στις ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος στήριξε οικονομικά πράκτορα της ICE μετά τον θάνατο 37χρονης
Δωρεά 10.000 δολαρίων από τον Μπιλ Άκμαν πυροδοτεί οργή και σφοδρές αντιδράσεις – Διχασμένη η κοινή γνώμη
Σάλος στις ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος στήριξε οικονομικά πράκτορα της ICE μετά τον θάνατο 37χρονης
Ισπανία: Κατέσχεσαν 10 τόνους κοκαΐνης σε φορτηγό πλοίο στη θάλασσα
«Μαμούθ» ποσότητα κοκαΐνης: Σχεδόν 10 τόνοι ναρκωτικών σε πλοίο με αλάτι στον Ατλαντικό (Video)
Ισπανία: Κατέσχεσαν 10 τόνους κοκαΐνης σε φορτηγό πλοίο στη θάλασσα – Ποσότητα «ρεκόρ»
«Μαμούθ» ποσότητα κοκαΐνης: Σχεδόν 10 τόνοι ναρκωτικών σε πλοίο με αλάτι στον Ατλαντικό (Video)
Κώστας Τσουκαλάς
Τσουκαλάς για Mercosur: «Απέκρυψε ο Μαρινάκης ότι η κυβέρνηση υπέγραψε χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα»
Τσουκαλάς για Mercosur: Απέκρυψε ο Μαρινάκης ότι η κυβέρνηση υπέγραψε χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα, όπως κάνει πάντα
Τσουκαλάς για Mercosur: «Απέκρυψε ο Μαρινάκης ότι η κυβέρνηση υπέγραψε χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα»