Σε καραντίνα η συγγραφέας του Χάρι Πότερ με συμπτώματα κορονοϊού
Σε κατ’ οίκον καραντίνα βρίσκεται η συγγραφέας των βιβλίων Χάρι Πότερ Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, καθώς παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού

«Πραγματικά, έχω αναρρώσει πλήρως και θα ήθελα να μοιραστώ μια τεχνική που συστήνουν γιατροί, δεν στοιχίζει τίποτα, δεν έχει παρενέργειες, όμως θα μπορούσε να βοηθήσει τους αγαπημένους σας, όπως βοήθησε κι εμένα» έγραψε η δημιουργός του Χάρι Πότερ σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter. 

Επίσης, η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δημοσίευσε ένα βίντεο μιας ειδικού στις αναπνοές, η οποία τη βοήθησε να διαχειριστεί τα χειρότερα συμπτώματά της και τη συνέστησε ο σύζυγός της, που είναι γιατρός στη Βρετανία.

Σύμφωνα με την τεχνική, παίρνετε πέντε βαθιές εισπονές και κάθε φορά πρέπει να κρατάτε την αναπνοή σας για πέντε δευτερόλεπτα και κάντε εκπνοή. Στην έκτη βαθιά εισπνοή, θα κρατήσετε την αναπνοή και θα βήξετε λίγο, καλύπτοντας το στόμα σας. Θα κάνετε αυτή τη διαδικασία δύο φορές. Στη συνέχεια, θα ξαπλώσετε μπρούμυτα στο κρεβάτι , παίρνοντας μικρές εισπνοές για τα επόμενα δέκα λεπτά.

σχετικά άρθρα