ιταλια
Τα ιταλικά συνδικάτα ζήτησαν συνάντηση με την κυβέρνηση Κόντε για να λυθεί άμεσα το όλο θέμα

Σε απεργίες προχωρούν τις ώρες αυτές οι εργαζόμενοι σε ιταλικές βιομηχανίες λόγω ελλιπών συνθηκών ασφαλείας για την πρόληψη του κορονοϊου, όπως υποστηρίζουν.

Απεργίες είναι σε εξέλιξη στις περιοχές Άστι, Βερτσέλι και Κούνεο του ιταλικού βορρά με αίτημα να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των εργαζομένων ή να σταματήσει η παραγωγική δραστηριότητα.

Τα ιταλικά συνδικάτα ζήτησαν συνάντηση με την κυβέρνηση Κόντε για να λυθεί άμεσα το όλο θέμα. Για αύριο έχει προκηρυχθεί σειρά απεργιών και στην κεντρική Ιταλία.

Στην Μπολόνια, τέλος, απεργούν οι εργαζόμενοι σε ντελίβερι, διότι θεωρούν οτι βρίσκονται σε υπερβολικά στενή επαφή με τους πελάτες στους οποίους παραδίδουν το φαγητό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητης
«Καμπανάκι» για την ασφάλεια στα σχολεία μετά τον τραυματισμό 5χρονου στον Εύοσμο
Οι γονείς ζητούν συνολικό έλεγχο υποδομών και όχι αποσπασματικές παρεμβάσεις μετά τα περιστατικά
«Καμπανάκι» για την ασφάλεια στα σχολεία μετά τον τραυματισμό 5χρονου στον Εύοσμο