ιταλια
Τα ιταλικά συνδικάτα ζήτησαν συνάντηση με την κυβέρνηση Κόντε για να λυθεί άμεσα το όλο θέμα

Σε απεργίες προχωρούν τις ώρες αυτές οι εργαζόμενοι σε ιταλικές βιομηχανίες λόγω ελλιπών συνθηκών ασφαλείας για την πρόληψη του κορονοϊου, όπως υποστηρίζουν.

Απεργίες είναι σε εξέλιξη στις περιοχές Άστι, Βερτσέλι και Κούνεο του ιταλικού βορρά με αίτημα να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των εργαζομένων ή να σταματήσει η παραγωγική δραστηριότητα.

Τα ιταλικά συνδικάτα ζήτησαν συνάντηση με την κυβέρνηση Κόντε για να λυθεί άμεσα το όλο θέμα. Για αύριο έχει προκηρυχθεί σειρά απεργιών και στην κεντρική Ιταλία.

Στην Μπολόνια, τέλος, απεργούν οι εργαζόμενοι σε ντελίβερι, διότι θεωρούν οτι βρίσκονται σε υπερβολικά στενή επαφή με τους πελάτες στους οποίους παραδίδουν το φαγητό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

molivi_grothia.jpg
«Δικαιώθηκαν» οι εκπαιδευτικοί στην Κέρκυρα: Αθώωση των μελών της ΕΛΜΕ
Το Εφετείο επιβεβαιώνει τη συνδικαλιστική ελευθερία και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών
«Δικαιώθηκαν» οι εκπαιδευτικοί στην Κέρκυρα: Αθώωση των μελών της ΕΛΜΕ