Κόσμος

Κλειστό παραμένει προς το παρόν και σήμερα το Λούβρο

Κλειστό το Λούβρο λόγω κορονοϊού
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Παρίσι, Γαλλία

Το Λούβρο, το μουσείο με τους περισσότερους επισκέπτες παγκοσμίως, παραμένει προς το παρόν κλειστό και σήμερα καθώς η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν συνάντηση για τους κινδύνους της επιδημίας του νέου κοροναϊού.

Επιγραφή στην κεντρική είσοδο του μουσείου αναφέρει σε πολλές γλώσσες: "Σήμερα το Λούβρο θα καθυστερήσει να ανοίξει. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό για την πιθανή ώρα λειτουργίας του. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση".

Στο μεταξύ αρκετές δεκάδες τουρίστες είχαν σχηματίσει ουρά έξω από το εκδοτήριο εισιτηρίων, όμως αρκετοί απογοητεύθηκαν και αποχώρησαν.

Το Λούβρο είχε παραμείνει κλειστό και χθες Κυριακή για όλη την ημέρα καθώς οι εργαζόμενοι του επικαλέστηκαν το δικαίωμα να μην εργαστούν εξαιτίας της επιδημίας του νέου κοροναϊού, ανακοίνωσε η διεύθυνση.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος