Κόσμος

ΠΟΥ: Θα αυξηθούν τα κρούσματα του κορονοϊού στην Κίνα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τα κρούσματα του νέου κορονοϊού είναι πιθανόν να συνεχίσουν να αυξάνονται στην Κίνα και είναι πολύ νωρίς για να αξιολογηθεί η σοβαρότητά του, δήλωσε την Παρασκευή εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ)

«Το επίκεντρο δεν είναι τόσο πολύ ο αριθμός (των κρουσμάτων), που ξέρουμε ότι θα αυξηθεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ Τάρικ Γιασάρεβιτς σε ενημέρωση των δημοσιογράφων στη Γενεύη. «Είναι ακόμα πολύ νωρίς να καταλήξουμε σε συμπεράσματα για πόσο σοβαρός είναι ο ιός».

Ο ΠΟΥ και το δίκτυο των ειδικών του ίσως εξετάσουν θεραπείες και εμβόλια κατά του MERS για πιθανή χρήση κατά του κορονοϊού, δήλωσε.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος