Thumbnail
George Vitsaras / SOOC
Έχουν προηγηθεί από το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου άλλες τρεις απορριπτικές αποφάσεις, σε αντίστοιχα αιτήματα του Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας

Απορριπτική ήταν η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου και στο νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση πολυήμερης άδειας με παραμονή στο σπίτι του στην Αττική.

Με το υπ' αριθμόν 10/2020 βούλευμά του, το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου απέρριψε το αίτημα του Δ. Κουφοντίνα, που είχε προσφύγει στο Συμβούλιο, μετά την απόρριψη του σχετικού αιτήματός του από το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Κασσαβετείας.

Ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια εκτελεστής της «17 Νοέμβρη» υπέβαλε αίτηση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών πολύ πριν την εορταστική περίοδο, ώστε να του χορηγηθεί άδεια διάρκειας εννέα ημερών, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Ο «Λουκάς» της «17 Νοέμβρη» κρατείται στις αγροτικές φυλακές Κασσαβετείας Βόλου από τον Αύγουστο του 2018, όταν μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης των φυλακών Κασσαβετείας είχε λάβει αρνητική απόφαση και είχε απορρίψει το αίτημα ισοβίτη Δ. Κουφοντίνα, ώστε το θέμα να παραπεμφθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, το οποίο απέρριψε εκ νέου το αίτημα.

Έχουν προηγηθεί από το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου άλλες τρεις απορριπτικές αποφάσεις, σε αντίστοιχα αιτήματα του Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας από τις φυλακές Κασσαβετείας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

el venizelos aerodromio
Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών
Το πόρισμα «καίει» την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας – Απαρχαιωμένα συστήματα, διοικητικό αλαλούμ και κρίσιμα ερωτήματα για την ασφάλεια πτήσεων
Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών
πανεπιστήμιο Πατρών
Τα σχολεία της περιφέρειας στο Πανεπιστήμιο Πατρών - Συνεργασία για νέες εμπειρίες μάθησης και άθλησης
Κοινή βούληση για τη δημιουργία ενός σταθερού και λειτουργικού πλαισίου συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πατρών και των δομών της πρωτοβάθμιας...
Τα σχολεία της περιφέρειας στο Πανεπιστήμιο Πατρών - Συνεργασία για νέες εμπειρίες μάθησης και άθλησης