Βολιβία: Διαδηλωτές της δεξιάς αντιπολίτευσης κακοποιούν δήμαρχο του Μοράλες (Videos)
Οι διαδηλωτές πρόσκειται σε αντιπολιτευόμενη ομάδα, ενώ έκαψαν και το δημαρχείο της περιοχής - Σφοδρές αντιδράσεις για το περιστατικό

Μία δήμαρχο της περιοχής Κοτσαμπάμπα, στην κεντρική Βολιβία, κακοποίησαν διαδηλωτές της δεξιάς αντιπολίτευσης, οι οποίοι αντιτίθενται στην επανεκλογή του Έβο Μοράλες.

Η Πατρίτσια Άρτσε έζησε εφιαλτικές ώρες στα χέρια μασκοφόρων ως επί το πλείστον ατόμων, τα οποία την ανάγκασαν να περπατά επί τέσσερις ώρες ξυπόλητη, την έβαψε με κόκκινη μπογιά και την κούρεψε με τη βία.

Η δήμαρχος, η οποία ανήκει στο κυβερνών κόμμα του Έβο Μοράλες, απελευθερώθηκε έπειτα από πολλές ώρες και την παρέλαβε η αστυνομία, η οποία την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδει το BBC, είχε προηγηθεί ο θάνατος δύο διαδηλωτών της αντιπολίτευσης σε συγκρούσεις με υποστηρικτές του Έβο Μοράλες.

Σύμφωνα με το Telesur, οι διαδηλωτές πρόσκειται σε αντιπολιτευόμενη ομάδα, ενώ, εκτός από το βασανισμό της δημάρχου, έκαψαν το δημαρχείο της περιοχής.

Δείτε βίντεο και εικόνες:

 

Διαβάστε επίσης:

Βολιβία: Απόπειρα πραξικοπήματος με εμπλοκή των ΗΠΑ;

σχετικά άρθρα

Ξεκίνησε η νέα υπηρεσία streaming βιντεοπαιγνιδιών Stadia της Google
Ξεκίνησε η νέα υπηρεσία streaming βιντεοπαιγνιδιών Stadia της Google

Η μετάδοση βίντεο συνεχούς ροής (streaming) έχει ήδη αρχίσει να μεταμορφώνει τη μουσική, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Τώρα έρχεται η ώρα...

Ξεκίνησε η νέα υπηρεσία streaming βιντεοπαιγνιδιών Stadia της Google