orban ouggaria
“Είμαστε ένα μέλος της Ένωσης και θα παραμείνουμε μέλος της”

Ο πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν δήλωσε σήμερα ότι οι ανατολικές και δυτικές χώρες της ΕΕ θα πρέπει να βρουν μία συμβιβαστική λύση για το μέλλον της.

“Είμαστε ένα μέλος της Ένωσης και θα παραμείνουμε μέλος της", δήλωσε ο Όρμπαν σε μία διάσκεψη του κυβερνώντος κόμματος (Fidesz).

Ωστόσο, αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται η Ουκρανία για την τήρηση του νόμου από άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ, ο ίδιος πρόσθεσε: “Αυτή είναι η χώρα μας, το σπίτι μας και η ζωή μας και κανένας άλλος εκτός των Ούγγρων μπορεί να αποφασίσει για αυτό.”

ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΑΣΚΑΛΑ
Μαθήτρια Γυμνασίου εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια ότι θέλει να αυτοκτονήσει: Το σχολείο μπροστά στην ευθύνη
Η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε μαθητή και εκπαιδευτικό είναι πολλές φορές το μοναδικό «δίχτυ» που μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα.
Μαθήτρια Γυμνασίου εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια ότι θέλει να αυτοκτονήσει: Το σχολείο μπροστά στην ευθύνη
θεατρο
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση
Το θέατρο ως πανίσχυρο παιδαγωγικό εργαλείο μάθησης και ανάπτυξης: «Μαθαίνω και εξελίσσομαι πράττοντας»
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση