intsagram
Στη "φόρα" φωτογραφίες, τοποθεσία, email, αριθμοί τηλεφώνων και αριθμός ακολούθων

Instagram όπως Facebook. Αυτός ο τίτλος ταιριάζει στην είδηση για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων 49 εκατομμυρίων χρηστών από το δημοφιλές social media.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα techcrunch, υπεύθυνη για τη διαρροή φαίνεται πως είναι μια εταιρεία marketing με έδρα την Ινδία η οποία ονομάζεται Chtrbox.

Στα στοιχεία που διέρρευσαν περιλαμβάνονται φωτογραφίες, τοποθεσία, email, αριθμοί τηλεφώνων και αριθμός ακολούθων.

Πρόκειται για ακόμα ένα τεράστιο ζήτημα ασφαλείας που αντιμετωπίζει η εταιρεία του Facebook (στην οποία ανήκει το Instagram), μιας και πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι υπεκλάπησαν μηνύματα από την εφαρμογή Whatsapp.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τσίπρας
Θεσσαλονίκη: Ένταση στην παρουσίαση της «Ιθάκης» του Τσίπρα – 7 προσαγωγές
Διαμαρτυρίες για τη συμφωνία των Πρεσπών και τρικάκια με τη λέξη «Ανεπιθύμητος» έξω από το «Ολύμπιον»
Θεσσαλονίκη: Ένταση στην παρουσίαση της «Ιθάκης» του Τσίπρα – 7 προσαγωγές