Κόσμος

Instagram όπως Facebook: Διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα 49 εκ. χρηστών!

intsagram
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στη "φόρα" φωτογραφίες, τοποθεσία, email, αριθμοί τηλεφώνων και αριθμός ακολούθων

Instagram όπως Facebook. Αυτός ο τίτλος ταιριάζει στην είδηση για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων 49 εκατομμυρίων χρηστών από το δημοφιλές social media.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα techcrunch, υπεύθυνη για τη διαρροή φαίνεται πως είναι μια εταιρεία marketing με έδρα την Ινδία η οποία ονομάζεται Chtrbox.

Στα στοιχεία που διέρρευσαν περιλαμβάνονται φωτογραφίες, τοποθεσία, email, αριθμοί τηλεφώνων και αριθμός ακολούθων.

Πρόκειται για ακόμα ένα τεράστιο ζήτημα ασφαλείας που αντιμετωπίζει η εταιρεία του Facebook (στην οποία ανήκει το Instagram), μιας και πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι υπεκλάπησαν μηνύματα από την εφαρμογή Whatsapp.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος