Έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Πότε μπαίνουν τα χρήματα – Τι πρέπει να ελέγξουν οι δικαιούχοι

Κόσμος 0

Instagram όπως Facebook: Διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα 49 εκ. χρηστών!

intsagram
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στη "φόρα" φωτογραφίες, τοποθεσία, email, αριθμοί τηλεφώνων και αριθμός ακολούθων

Instagram όπως Facebook. Αυτός ο τίτλος ταιριάζει στην είδηση για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων 49 εκατομμυρίων χρηστών από το δημοφιλές social media.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα techcrunch, υπεύθυνη για τη διαρροή φαίνεται πως είναι μια εταιρεία marketing με έδρα την Ινδία η οποία ονομάζεται Chtrbox.

Στα στοιχεία που διέρρευσαν περιλαμβάνονται φωτογραφίες, τοποθεσία, email, αριθμοί τηλεφώνων και αριθμός ακολούθων.

Πρόκειται για ακόμα ένα τεράστιο ζήτημα ασφαλείας που αντιμετωπίζει η εταιρεία του Facebook (στην οποία ανήκει το Instagram), μιας και πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι υπεκλάπησαν μηνύματα από την εφαρμογή Whatsapp.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Επαναφορά 13ου και 14ου Μισθού στους εκπαιδευτικούς: Η πρόταση που έχει γίνει

Αυτό είναι ίσως το πιο ερωτικό ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος