Κόσμος 0

Από κουζίνα αερίου με την οποία έπαιζε ένα παιδάκι 3,5 ετών ξεκίνησε η πυρκαγιά με τους νεκρούς στη Ν. Υόρκη

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Ένα νήπιο 3,5 ετών, που έπαιζε με μια κουζίνα αερίου, ευθύνεται για την πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους σε πολυκατοικία του Μπρονξ, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης, Ντάνιελ Νίγκρο.

"Διαπιστώσαμε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από μια κουζίνα στο ισόγειο. Προκλήθηκε από ένα παιδί 3,5 ετών που έπαιζε με μια κουζίνα αερίου. Ξέσπασε φωτιά και η μαμά του δεν το είχε αντιληφθεί. Το κατάλαβε από τις κραυγές" του παιδιού, εξήγησε ο Νίγκρο.

Η πυρκαγιά αυτή ήταν η χειρότερη που έχει σημειωθεί στη Νέα Υόρκη από το 1990 – εξαιρουμένων των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Πίνακες Αναπληρωτών - Προσλήψεις 2026: Όλα τα ονόματα έγκυρα και έγκαιρα στο alfavita

Ήξερες ότι το «χαλί» δεν είναι ελληνική λέξη; Πώς λέγεται στα ελληνικά

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος