Κόσμος 0

Υπεγράφη Προεδρικό Διάταγμα για το Ελληνικό

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στην υλοποίηση της επένδυσης προχωρά η κυβέρνηση

Την Παρασκευή, στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ίδιου του υπουργού Επικρατείας, υπογράφηκε το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος από τους υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη και Πολιτισμού & Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου, τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο και την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

«Σήμερα κερδίσαμε ένα πρώτο μεγάλο στοίχημα ταχύτητας και αποτελεσματικότητας», τόνισε με ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος για το Ελληνικό, από τους αρμόδιους υπουργούς.

Το ΠΔ «οδηγείται στο ΣτΕ, εντός του 2017, όπως ακριβώς προέβλεπε το αρχικό μας πλάνο», υπογράμμισε στην ίδια ανάρτηση ο κ. Τσίπρας.

Όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση κ. Φλαμπουράρης, το προς έγκριση σχέδιο αποτυπώνεται η ολοκλήρωση μιας πολύμηνης προσπάθειας της κυβέρνησης για την υλοποίηση του έργου, όπως το αναδιαπραγματεύτηκε με τους επενδυτές και συνιστά απόδειξη της τήρησης των δεσμεύσεών της, αλλά και της εξακολουθητικής μάχης που δίνει καθημερινά με τις αγκυλώσεις, δημόσιες αλλά και ιδιωτικές.

«Ο λόγος είναι πλέον στο Συμβούλιο της Επικρατείας», τονίζει καταλήγοντας ο υπουργός Επικρατείας. 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος