Αναφορές για πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο Howard, στην Ουάσινγκτον, ανακοίνωσαν ότι ερευνούν οι αρχές της περιοχής, αν και σε πρώτη φάση δεν εντόπισαν σχετικές ενδείξεις.
Σύμφωνα με τη washington post, αστυνομικοί συνεχίζουν να ψάχνουν την πανεπιστημιούπολη, ενώ λίγες είναι οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το περιστατικό.
Οι αναφορές έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης, με το Πανεπιστήμιο να ενημερώνει με μήνυμα στο Twitter ότι είχε λάβει ανώνυμη αναφορά για πιθανή ύπαρξη σκοπευτή στην πανεπιστημιούπολη.
Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Γουέιν Α. Ι. Φρέντερικ, δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για πυροβολισμούς. Ενημέρωσε δε ότι τρία κτίρια εκκενώθηκαν, καθώς η αστυνομία έψαχνε την περιοχή.
Ακόμη, ορισμένοι παρακείμενοι δρόμοι έκλεισαν.
Φωτο: Sarah Larimer/The Washington Post*
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ