Κόσμος 0

Κερέ προς Τραμπ: Κακή ιδέα ο προστατευτισμός

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο Μπενουά Κερέ, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας δήλωσε σήμερα ότι ο οικονομικός προστατευτισμός είναι κακή ιδέα αναφερόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μπενουά Κερέ, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας δήλωσε σήμερα ότι ο οικονομικός προστατευτισμός είναι κακή ιδέα αναφερόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ και τις πολιτικές που κομίζει.

«Ο προστατευτισμός, αυτήν τη στιγμή, είναι ξεκάθαρα κακή ιδέα», δήλωσε ο Μπενουά Κερέ στο Radio Classique, προσθέτοντας ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνει ειδικότερος σχολιασμός, αφού ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει αποσαφηνίσει την οικονομική του πολιτική.

Ο Μπενουά Κερέ επανέλαβε επίσης ότι είναι πολύ νωρίς για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να μεταβάλει την χαλαρή νομιματική της πολιτική και ότι είναι σημαντικό οι νομισματικές συνθήκες στην ευρωζώνη να είναι οι καταλληλότερες για την οικονομία της ευρωζώνης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος