Πρώην αξιωματούχο της CIA σχεδιάζουν να προτείνουν για τις προεδρικές εκλογές Ρεπουμπλικανοί που έχουν απογοητευτεί από την επιλογή του κόμματός τους να αναδείξει τον Ντόναλντ Τραμπ ως υποψήφιο για την αμερικάνικη Προεδρία.
Έτσι, προτείνουν ως εναλλακτικό συντηρητικό υποψήφιο, τον Έβαν ΜακΜάλιν, πρώην ανώτερο στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και πρώην αξιωματούχο της CIA.
Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί μέσα στις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, αλλά και το BuzzFeed.
Ο ΜακΜάλιν ποτέ δεν έχει εκλεγεί σε δημόσια αξιώματα και είναι άγνωστος στους Αμερικανούς ψηφοφόρους. Ακόμη, επικρίνει συχνά τον Τραμπ δημοσίως, κυρίως σε ιστοτόπους, χαρακτηρίζοντας τον αυταρχικό. Αντιτίθεται παράλληλα στη στάση του για τα ατομικά δικαιώματα, καθώς και την άρνηση του να δώσει στην δημοσιότητα τις φορολογικές του δηλώσεις.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Alfavita Newsroom