Thumbnail
Σοκαριστικές σκηνές...

Δύο συγκλονιστικά βίντεο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την επιχείρηση των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας στο σπίτι της Dilek Doğan, της 25χρονης κοπέλας που υπέκυψε στα τραύματα από τους πυροβολισμούς από τους πάνοπλους αστυνομικούς.

Η εισβολή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια αντιτρομοκρατικής επιχείρησης και η νεαρή κοπέλα ειπε στους αστυνομικούς να βάλουν στις μπότες τους καλύμματα για να μη λερώσουν το σπίτι.

"Ήταν τέσσερις άνδρες. Διαπληκτίστηκαν μαζί της για τα παπούτσια, έλεγαν πως δεν θα έβαζαν πλαστικά καλύμματα. Ένας από αυτούς, την πυροβόλησε", είχε αναφέρει η μητέρα της άτυχης Dilek, μιλώντας σε δημοσιογράφους. 

"Ξέρω τον δράστη, μπορώ να αναγνωρίσω το πρόσωπο του, θα τον βρω όπου κι αν πάει", συμπλήρωσε η μητέρα της 25χρονης κοπέλας.

Στο βίντεο φαίνεται τόσο η αντίδραση της οικογένειάς της, που συγκρατείται με δυσκολία να μην λιντσάρει τους δολοφόνους αστυνομικούς, ενώ η… επιείκεια και η στωικότητα με την οποία οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν την επίθεση των συγγενών δείχνει ότι έχουν «λερωμένη την φωλιά τους».

Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο που κυκλοφόρησαν στο youtube:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παραίτηση από δουλειά λόγω Τεχνητής Νοημοσύνης
Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι παραιτούνται πριν τους απολύσει ο αλγόριθμος
Σαρώνει το νέο εργασιακό φαινόμενο της «προληπτικής παραίτησης» - Αποκαλυπτικά στοιχεία για το «τέλος του 9-5»
Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι παραιτούνται πριν τους απολύσει ο αλγόριθμος