Thumbnail
Τις διαστάσεις της «καταιγίδας» θα λαμβάνει πλέον η αδυναμία συμπολιτών να πληρώσουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ και όχι μόνο, επισημαίνει ο περιφερειακός διευθυντής της ΔΕΗ, Σπύρος Μυλωνάς.

 

ΔΕΗ Πάτρας: 100 άτομα την ημέρα ζητούν έλεος
 
Πάτρα-ΔΕΗ: Ζητούν έλεος 100 άτομα την ημέρα
 
Τις διαστάσεις της «καταιγίδας» θα λαμβάνει πλέον η αδυναμία συμπολιτών να πληρώσουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ και όχι μόνο, επισημαίνει ο περιφερειακός διευθυντής της ΔΕΗ, Σπύρος Μυλωνάς.
 
Περισσότεροι από 100 πολίτες μπαίνουν καθημερινά στο γραφείο του, ζητώντας επιείκεια και φυσικά να μην κοπεί το ρεύμα στο σπίτι τους. Χθες, ένα ακόμη περισταστικό στάθηκε αφορμή για μια ακόμη παρέμβαση του ΠΑΜΕ, που «εισέβαλε» στο γραφείο του διευθυντή.
Πιο συγκεκριμένα, όπως εξηγεί ο κ. Μυλωνάς, πρόκειται για μια γυναίκα άνεργη, που διαμένει στην Κ. Αχαΐα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Η γυναίκα έχει δύο μικρά παιδιά, 1,5 και 3 ετών. Σύμφωνα με το περιβάλλον της, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας.
Η παρέμβαση του ΠΑΜΕ σχετιζόταν με τη διακοπή ρεύματος που έγινε προ ημερών από τα συνεργεία της ΔΕΗ. Ο λογαριασμός ρεύματος, όπως εξηγεί ο κ. Μυλωνάς, είχε φτάσει τα 6.000 ευρώ. Τα μέλη του ΠΑΜΕ απαίτησαν την επανασύνδεση της παροχής. Αν και έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση με ανάλογες περιπτώσεις, ο κ. Μυλωνάς έδωσε εντολή να επανασυνδεθεί το ρεύμα τουλάχιστον για λίγο καιρό, μέχρι να βρεθεί λύση ή κάποια χρήματα και να μπορεί να δικαιολογηθεί συνέχιση της παροχής.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΠΑΜΕ παρεμβαίνει και απαιτεί επανασύνδεση του ρεύματος, όταν αυτό κόβεται σε οικογένειες που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν. Σε ανακοίνωσή τους, μάλιστα, καλούν όλους όσοι δυσκολεύονται οικονομικά και αναγκάζονται να ζουν χωρίς ρεύμα, να απευθύνονται στην αρμόδια επιτροπή του ΠΑΜΕ.
pelop.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

VLASIS-VOULI
Υφυπ. Παιδείας Κ. Βλάσης: Κυρώσεις σε Διευθυντή Δημοτικού στην Αττική
Κυρώσεις σε Διευθυντή Δημοτικού στην Αττική για κλήρωση μαθητών στο Ολοήμερο – Τι δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας στη Βουλή
Υφυπ. Παιδείας Κ. Βλάσης: Κυρώσεις σε Διευθυντή Δημοτικού στην Αττική
κινητοποιηση εκπαιδευτικών
«Ραντεβού» εκπαιδευτικών για τις διώξεις: Σήμερα στις 7 μμ στα Προπύλαια
Συγκέντρωση σήμερα 21/10 στα Προπύλαια (19:00) ενάντια στο νέο πειθαρχικό. Νέα κινητοποίηση 30/10 στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά για τη Χρ....
«Ραντεβού» εκπαιδευτικών για τις διώξεις: Σήμερα στις 7 μμ στα Προπύλαια