Thumbnail
Τις διαστάσεις της «καταιγίδας» θα λαμβάνει πλέον η αδυναμία συμπολιτών να πληρώσουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ και όχι μόνο, επισημαίνει ο περιφερειακός διευθυντής της ΔΕΗ, Σπύρος Μυλωνάς.

 

ΔΕΗ Πάτρας: 100 άτομα την ημέρα ζητούν έλεος
 
Πάτρα-ΔΕΗ: Ζητούν έλεος 100 άτομα την ημέρα
 
Τις διαστάσεις της «καταιγίδας» θα λαμβάνει πλέον η αδυναμία συμπολιτών να πληρώσουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ και όχι μόνο, επισημαίνει ο περιφερειακός διευθυντής της ΔΕΗ, Σπύρος Μυλωνάς.
 
Περισσότεροι από 100 πολίτες μπαίνουν καθημερινά στο γραφείο του, ζητώντας επιείκεια και φυσικά να μην κοπεί το ρεύμα στο σπίτι τους. Χθες, ένα ακόμη περισταστικό στάθηκε αφορμή για μια ακόμη παρέμβαση του ΠΑΜΕ, που «εισέβαλε» στο γραφείο του διευθυντή.
Πιο συγκεκριμένα, όπως εξηγεί ο κ. Μυλωνάς, πρόκειται για μια γυναίκα άνεργη, που διαμένει στην Κ. Αχαΐα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Η γυναίκα έχει δύο μικρά παιδιά, 1,5 και 3 ετών. Σύμφωνα με το περιβάλλον της, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας.
Η παρέμβαση του ΠΑΜΕ σχετιζόταν με τη διακοπή ρεύματος που έγινε προ ημερών από τα συνεργεία της ΔΕΗ. Ο λογαριασμός ρεύματος, όπως εξηγεί ο κ. Μυλωνάς, είχε φτάσει τα 6.000 ευρώ. Τα μέλη του ΠΑΜΕ απαίτησαν την επανασύνδεση της παροχής. Αν και έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση με ανάλογες περιπτώσεις, ο κ. Μυλωνάς έδωσε εντολή να επανασυνδεθεί το ρεύμα τουλάχιστον για λίγο καιρό, μέχρι να βρεθεί λύση ή κάποια χρήματα και να μπορεί να δικαιολογηθεί συνέχιση της παροχής.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΠΑΜΕ παρεμβαίνει και απαιτεί επανασύνδεση του ρεύματος, όταν αυτό κόβεται σε οικογένειες που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν. Σε ανακοίνωσή τους, μάλιστα, καλούν όλους όσοι δυσκολεύονται οικονομικά και αναγκάζονται να ζουν χωρίς ρεύμα, να απευθύνονται στην αρμόδια επιτροπή του ΠΑΜΕ.
pelop.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τροχαιο
Τροχαίο στην Ιεράπετρα: Σοβαρός τραυματισμός διανομέα – Σκληρό βίντεο
Ο 62χρονος οδηγός μηχανής νοσηλεύεται με κατάγματα – Δεύτερο όχημα πέρασε πάνω από τον τραυματία, προκαλώντας οργή και κάλεσμα για άμεσα μέτρα
Τροχαίο στην Ιεράπετρα: Σοβαρός τραυματισμός διανομέα – Σκληρό βίντεο
paideias
Υπουργείο Παιδείας: Συνεντεύξεις για τις ΣΜΥΚ: Όλες οι λεπτομέρειες για τους υποψηφίους εκπαιδευτικούς
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν εξ αποστάσεως συμμετοχή έως τη Δευτέρα 21 Ιουλίου 2025, ώρα 13:30
Υπουργείο Παιδείας: Συνεντεύξεις για τις ΣΜΥΚ: Όλες οι λεπτομέρειες για τους υποψηφίους εκπαιδευτικούς
EU-CONEXUS
Συμμετοχή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Ορκωμοσία Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού EU-CONEXUS στη Θαλάσσια Βιοτεχνολογία
Συμμετοχή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Τελετή Ορκωμοσίας και απονομής Διπλωμάτων Ειδίκευσης στους αποφοίτους της 2ης σειράς του Κοινού...
Συμμετοχή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Ορκωμοσία Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού EU-CONEXUS στη Θαλάσσια Βιοτεχνολογία