Thumbnail
Πραγματοποιήθηκε χθες μέσα σε κλίμα οδύνης και βαριάς θλίψης η κηδεία της άτυχης Σπυριδούλας, της 16χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο την Τρίτη τα ξημερώματα όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι που διέμενε στο Σπάρτο Αμφιλοχίας.

 

Πραγματοποιήθηκε χθες μέσα σε κλίμα οδύνης και βαριάς θλίψης η κηδεία της άτυχης Σπυριδούλας, της 16χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο την Τρίτη τα ξημερώματα όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι που διέμενε στο Σπάρτο Αμφιλοχίας. Συγγενείς και φίλοι της άτυχης κοπέλας καθώς και όλος ο μαθητικός κόσμος με δάκρυα στα μάτια,  βρίσκονται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Σπάρου για να της πουν το τελευταίο αντίο.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι συγγενείς της με τη θλίψη χαραγμένη στα πρόσωπά τους, δε μπορούν ακόμη να αποδεχτούν ότι έχασαν για πάντα την αγαπημένη τους κόρη με τέτοιο φρικτό τρόπο.
Όλη η περιοχή  βρίσκεται από χθες βυθισμένη στο πένθος, με τους κατοίκους της να συζητούν για το τραγικό συμβάν, πως το  άδικο χτύπημα της μοίρας στέρησε με αυτόν τον τρόπο την ζωή από μια 16χρονη κοπέλα.
Όλοι όσοι τη γνώριζαν, έχουν ένα κενό μέσα τους και έχουν να πουν μόνο καλά λόγια. Στην τελετή παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Α. Κοιμήσης, Αντιδήμαρχοι και εκατοντάδες φίλοι της οικογένειας
Εκφράζουμε, τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους για τον απρόσμενο και άδικο χαμό της 16χρονης Σπυριδούλας.
 
www.e-maistros.gr μέσω http://www.agrinionews.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mlkke.jpg
Το σύνθημά μας «έξω η Ελλάδα από την ΕΕ» ούτε ευκολοχώνευτο είναι ούτε δημοφιλές
«Όταν λέμε "Έξω από την ΕΕ" εννοούμε και εργαζόμαστε για να έρθουν τα πάνω-κάτω. Εννοούμε παλλαϊκό αγώνα για την κατάκτηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας,...
Το σύνθημά μας «έξω η Ελλάδα από την ΕΕ» ούτε ευκολοχώνευτο είναι ούτε δημοφιλές