Thumbnail

 

Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, με χαρακτηριστικό του καιρού να είναι η υγρασία, ενώ θα σημειωθούν ομίχλες κατά τόπους στα ηπειρωτικά, κυρίως τις πρωινές ώρες της Παρασκευής.
Μακεδονία, Θράκη
καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 το απόγευμα νοτιοδυτικοί τοπικά στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -1 (μειον 1) έως 10 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
καιρός: αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις αργότερα.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί.
Θερμοκρασία: από 02 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: τοπικές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές με γρήγορη βελτίωση.
Άνεμοι: βόρειοι 5 με 7 με εξασθένηση. Από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου.
 
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες στα νότια όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές με γρήγορη βελτίωση.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί στα βόρεια 3 με 5 και στα νοτιά 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στρεφόμενοι το απόγευμα από τα βόρεια σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Αττική
καιρός: γενικά αίθριος. Αργότερα αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς κελσίου.
 
Θεσσαλονίκη
καιρός: αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 τοπικά 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 12 βαθμούς κελσίου.
 
Σάββατο 02-02-2013
καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, τα νότια, το ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη θα είναι τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη βαθμιαία 7 μποφόρ, με τάση περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα στο Αιγαίο.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.
 
Κυριακή 03-02-2013
καιρός: στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λιγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές η καταιγίδες μικρής διαρκείας.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
 
Δευτέρα 04-02-2013
καιρός: αρχικά σε όλη τη χώρα νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές και λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια.
Άνεμοι: στο ανατολικό Αιγαίο νότιοι 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία από τα βορειοδυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.
 
Τρίτη 05-02-2013
καιρός: στα ανατολικά και τα νότια νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λιγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα.
 
Τετάρτη 06-02-2013
καιρός: βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λιγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά.
Άνεμοι: στα νοτιοανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ που θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικούς. Στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.
 
newsit.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απόλυτος θρίαμβος για μαθήτρια πολύτεκνης οικογένειας – 20 σε όλα τα μαθήματα στις Πανελλαδικές

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χ. Χοτζόγλου
Ξανά σε αργία η εκπαιδευτικός Χρύσα Χοτζόγλου! Από την επιστροφή στην εκπαίδευση… στην έξοδο για «λόγους δημοσίου συμφέροντος»
Η υπόθεση Χρύσας Χοτζόγλου: Απόφαση που αίρει την αργία. Κατόπιν, απόφαση που την επαναφέρει. Το ίδιο δικαστήριο. Η ίδια υπόθεση. Άλλη στάθμιση. Άλλο...
Ξανά σε αργία η εκπαιδευτικός Χρύσα Χοτζόγλου! Από την επιστροφή στην εκπαίδευση… στην έξοδο για «λόγους δημοσίου συμφέροντος»
katsaros_nikolopoulos
Οι αλλαγές Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας και Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής
Φεύγει ο ΓΓ του ΥΠΑΙθΑ Γιάννης Κατσαρός και ο Θανάσης Νικολόπουλος της ΠΔΕ Αττικής - Έκπληξη οι αντικαταστάτες
Οι αλλαγές Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας και Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής
τζαμι
Γιατί θολώνουν τα τζάμια όταν μαγειρεύουμε ή όταν βρέχει;
Η φυσική είναι παρούσα σε κάθε γουλιά, σε κάθε σταγόνα, σε κάθε ανάσα. Δεν χρειάζεται εργαστήριο – αρκεί μια κουζίνα, ένα παράθυρο και μια βροχή. Αν...
Γιατί θολώνουν τα τζάμια όταν μαγειρεύουμε ή όταν βρέχει;