Thumbnail
Στις 31 Ιανουαρίου θα γίνει η  Πανελλαδική πανυγειονομική απεργία η οποία όπως τονίζει σχετική ανακοίνωση σκοπεύει  «να αναδείξει τα προβλήματα στοχοποίησης του  ΕΣΥ και του ΕΟΠΥΥ

 

Στις 31 Ιανουαρίου θα γίνει η  Πανελλαδική πανυγειονομική απεργία η οποία όπως τονίζει σχετική ανακοίνωση σκοπεύει  «να αναδείξει τα προβλήματα στοχοποίησης του  ΕΣΥ και του ΕΟΠΥΥ από τις πολιτικές του Μνημονίου καθώς και την αντίσταση των Υγειονομικών για την ανατροπή τους»
 
Η υποχρηματοδότηση, τα σφαγιαστικά οργανογράμματα, η διαθεσιμότητα του προσωπικού, οι απλήρωτες υπερωρίες και εφημερίες, το πάγωμα των προσλήψεων ακόμη και για νοσηλευτικό - παραϊατρικό προσωπικό, οι συγχωνεύσεις - καταργήσεις νοσοκομείων και τμημάτων είναι μόνο μερικές από τις ανθυγιεινές πολιτικές που επιφυλάσσει το νέο μνημόνιο για το 2013, επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.
 
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, τα νοσοκομεία, τα κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα θεραπευτήρια χρονίων παθήσεων και οι Υπηρεσίες Πρόνοιας, μετά την 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική Απεργία που προκήρυξαν η ΠΟΕΔΗΝ και η ΟΕΝΓΕ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευση
«Μαθητές αλλάζουν εκπαιδευτικό για 3η φορά» – Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας καταγγέλλει την κατάσταση
Κέρκυρα: 40 κενά, μαθητές σε αναστάτωση, και η «καινοτομία» στην πρώτη γραμμή
«Μαθητές αλλάζουν εκπαιδευτικό για 3η φορά» – Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας καταγγέλλει την κατάσταση