Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μαθήτρια νηπιαγωγείου: Ήπιε τη χλωρίνη νομίζοντας πως ήταν νερό!

Μαθήτρια νηπιαγωγείου: Ήπιε τη χλωρίνη νομίζοντας πως ήταν νερό!

Σοκαρισμένη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα νηπιαγωγείου του Ηρακλείου, όπου μία μικρή μαθήτρια κατάπιε χλωρίνη και μεταφέρθηκε προχθές εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πεντάχρονο κορίτσι κρατούσε από το σπίτι του ένα εμφιαλωμένο μπουκάλι με νερό, το οποίο είχε βγάλει από την τσάντα του. Λίγο αργότερα, αισθάνθηκε δίψα και πήγε να πιει νερό. 
 

Ωστόσο, το μπουκάλι που έπιασε στα χέρια της δεν ήταν το δικό της αλλά ένα όμοιο μπουκάλι με χλωρίνη που κάποιος είχε αφήσει στο χώρο του σχολείου, όπου η μικρή έπαιζε με τους συμμαθητές της.

Αμέσως, οι νηπιαγωγοί κινητοποιήθηκαν αφού, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το κορίτσι άρχισε να βγάζει υγρά από το στόμα της. Εκτός από τους γονείς της μικρής μαθήτριας, ειδοποιήθηκαν η Περιφερειακή και η Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης. 

Μάλιστα, στελέχη της εκπαίδευσης βρέθηκαν χθες στο σχολείο για να μάθουν τι συνέβη. Σε κατάσταση σοκ ήταν οι δύο νηπιαγωγοί και η καθαρίστρια του σχολείου που ανησύχησαν για την υγεία του παιδιού.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Απόστολο Κλινάκη, το παιδί βγήκε χθες από το νοσοκομείο και σήμερα αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στο σχολείο. 

patris

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βανδάλισαν το 3ο Γυμνάσιο Λάρισας
3ο Γυμνάσιο Λάρισας: Καταστροφές για τέταρτη φορά μέσα σε λίγους μήνες – Ξήλωμα μαρμάρων και καταστροφή θρανίων
Σοκ στο 3ο Γυμνάσιο Λάρισας – Άγνωστοι προκαλούν εκτεταμένες ζημιές μέσα στη νύχτα
3ο Γυμνάσιο Λάρισας: Καταστροφές για τέταρτη φορά μέσα σε λίγους μήνες – Ξήλωμα μαρμάρων και καταστροφή θρανίων
Ρατσιστική επίθεση σε τραμ
«Μου έριξαν ποτά και με χτύπησαν σε κολώνα» – Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε τουρίστρια στο τραμ
Επίθεση σε τραμ: Νεαρή καταγγέλλει ότι δέχθηκε χτυπήματα και εξευτελισμό
«Μου έριξαν ποτά και με χτύπησαν σε κολώνα» – Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε τουρίστρια στο τραμ
Γιώργος Φλωρίδης
Φλωρίδης σε Κωνσταντοπούλου: «Υπάρχει μια κωμωδία με τον Κωνσταντίνου που ανεβαίνει σε παγκάκι - Του μοιάζετε»

Σε υψηλούς τόνους και υπό διαρκείς διακοπές διεξήχθη η κοινοβουλευτική αντιπαράθεση μετά την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου...

Φλωρίδης σε Κωνσταντοπούλου: «Υπάρχει μια κωμωδία με τον Κωνσταντίνου που ανεβαίνει σε παγκάκι - Του μοιάζετε»