Thumbnail
ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα 13 και 14 Νοέμβρη στα συλλαλητήρια

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με βάση τις ειλημμένες αποφάσεις των οργάνων της για την αντιμετώπιση της κατάστασης που διαμορφώνεται στο Δημόσιο, έπειτα και από τη σημερινή δημοσίευση του Νόμου, στον οποίο προβλέπονται απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, επαναλαμβάνει ότι θα αγωνιστεί για να μην γίνει καμία απόλυση εργαζόμενου στο Δημόσιο.

Στο πλαίσιο αυτό:

1. Καλεί την Ομοσπονδία και τους Συλλόγους του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης να προχωρήσουν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, με στόχο να μην επιτραπεί η υλοποίηση της διαδικασίας σύνταξης των καταλόγων ένταξης σε διαθεσιμότητα και απόλυσης χιλιάδων εργαζομένων στο Δημόσιο.

2. Αποφασίζει να προκηρύξει συντονισμένες, με τις κατά περίπτωση Ομοσπονδίες – μέλη της, απεργιακές κινητοποιήσεις σ’ όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και για το σύνολο του χρονικού διαστήματος, που απαιτείται -σύμφωνα με τον σχετικό Νόμο- για τη συλλογή και αποστολή των εν λόγω στοιχείων. Στόχος είναι η συνδικαλιστική κάλυψη όλων των εργαζομένων που θα αρνηθούν να καταρτίσουν και να αποστείλουν τους σχετικούς πίνακες.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει, παράλληλα, όλες τις κινητοποιήσεις και πρωτοβουλίες των Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων Οργανώσεων - Μελών της, που αντιστέκονται στην υλοποίηση των αντεργατικών μέτρων της Κυβέρνησης.

Καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά:

1. Αύριο, Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012, στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας (12:00 έως τη λήξη του ωραρίου) και στη Συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Βασ. Σοφίας 15) και ώρα 12:30, με κεντρικό μήνυμα: «Κανένας εργαζόμενος να μην απολυθεί! Κανένας συνάδελφος να μην συνεργήσει σε απόλυση συναδέλφου!»

2. Μεθαύριο, Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012, στην Πανεργατική Στάση Εργασίας (12:00 έως τη λήξη του ωραρίου), η οποία έχει προκηρυχθεί από Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε., στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Δράσης κατά των πολιτικών Λιτότητας. Η Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος και ώρα 13:00.

 

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dikaiomata2.jpg
Πολιτισμική ευαισθησία, ανθρώπινα δικαιώματα πολιτισμική ευαισθησία, ανθρώπινα δικαιώματα
Σε αντίθεση με έντονα ιεραρχικά συστήματα οργάνωσης, η έννοια της «αναρχίας» δεν ταυτίζεται με τη βία ή με την κατάλυση των αξιών και των θεσμών
Πολιτισμική ευαισθησία, ανθρώπινα δικαιώματα πολιτισμική ευαισθησία, ανθρώπινα δικαιώματα
aristoteleio panepistimio thessalonikis
ΑΠΘ: Ζητά άμεση ενεργοποίηση ελεγχόμενης πρόσβασης μετά τα σοβαρά επεισόδια στο campus
Μετά τα σοβαρά επεισόδια στο campus, οι πρυτανικές αρχές του Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ζητούν την άμεση ενεργοποίηση της ελεγχόμενης...
ΑΠΘ: Ζητά άμεση ενεργοποίηση ελεγχόμενης πρόσβασης μετά τα σοβαρά επεισόδια στο campus
metro
Αλλαγές στη Γραμμή 2 του Μετρό: Κλείνουν νωρίτερα τέσσερις σταθμοί – Αναλυτικά τα δρομολόγια
Νυχτερινές ρυθμίσεις έως την Πέμπτη λόγω έργων – Σε λειτουργία προσωρινή λεωφορειακή γραμμή Χ15
Αλλαγές στη Γραμμή 2 του Μετρό: Κλείνουν νωρίτερα τέσσερις σταθμοί – Αναλυτικά τα δρομολόγια