Σειρά θεσμικών συναντήσεων πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, κ. Θάνος Παπαϊωάννου, στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Λαμία. Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας, κ. Ηλία Κ. Σανίδα, καθώς και με τον Δήμαρχο Λαμιέων, κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου.
Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε θετικό κλίμα, επιβεβαιώνοντας την κοινή βούληση για ενίσχυση της συνεργασίας και την προώθηση δράσεων προς όφελος των πολιτών όπως η διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων.
Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον κ. Σανίδα πραγματοποιήθηκε ουσιαστική συζήτηση για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του ΑΣΕΠ, με έμφαση στις διαδικασίες επιλογής προσωπικού στο Δημόσιο. Παράλληλα, παρουσιάστηκε το χρονοδιάγραμμα προκηρύξεων που αφορούν θέσεις στην Περιφερειακή Ενότητα και στους δήμους της Φθιώτιδας, ενώ εξετάστηκαν δυνατότητες μελλοντικής συνεργασίας για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών.

Κατά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαμιέων συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την έλλειψη προσωπικού και την ανάγκη ενίσχυσης της στελέχωσης των δημοτικών υπηρεσιών. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη κάλυψης κρίσιμων κενών σε ανθρώπινο δυναμικό, που επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και την καθημερινότητα των πολιτών. Ο Δήμαρχος Λαμιέων υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας με το ΑΣΕΠ για τη διασφάλιση της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της ταχύτητας στις διαδικασίες προσλήψεων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom