Ξένη γλώσσα στο σχολείο, πτυχίο στο φροντιστήριο: Ένας παραλογισμός που πληρώνουν οι οικογένειες

Κοινωνία 0

Πέθανε ο αστυνομικός που ενημερώθηκε με έναν χρόνο καθυστέρηση ότι είχε καρκίνο

424
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Ας κοιμηθούν ήσυχοι απόψε αυτοί που τον οδήγησαν στον θάνατο» δήλωσε ο δικηγόρος του αστυνομικού

Πέθανε χτες, απόγευμα Τρίτης, ο 56χρονος αστυνομικός, ο οποίος είχε ενημερωθεί με καθυστέρηση ενός ολόκληρου χρόνου, από το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης,  ότι έπασχε από καρκίνο.

Όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2022, όταν ο άτυχος άνδρας εισήχθη στο στρατιωτικό νοσοκομείο με έντονο πόνο στην κοιλιακή χώρα και τελικά υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης της σκωληκοειδούς απόφυσης.

Έναν χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2023, ενημερώθηκε πως τελικά έπασχε από καρκίνο.

Παράλληλα με τη μάχη για την ίδια του τη ζωή ο 56χρονος αστυνομικός έδινε τον δικό του αγώνα προκειμένου οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν, καθώς η καθυστερημένη διάγνωση είχε ως συνέπεια την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.

«Ας κοιμηθούν ήσυχοι απόψε αυτοί που τον οδήγησαν στον θάνατο»

«Ας κοιμηθούν ήσυχοι απόψε αυτοί που τον οδήγησαν στον θάνατο. Τα κατάφεραν». Με αυτά τα λόγια ξέσπασε στο thestival.gr για τον θάνατό του ο δικηγόρος του αστυνομικού, Νίκος Διαλυνάς.

Ο κ. Διαλυνάς χαρακτήρισε επίσης αδιανόητο το γεγονός πως το Δημόσιο μπήκε σε διαδικασία αντιδικίας με τον 56χρονος για την υπόθεση της καθυστερημένης διάγνωσης. «Η οικογένειά του θα συνεχίσει τον αγώνα για να δικαιωθεί η μνήμη του», πρόσθεσε ακόμα ο κ. Διαλυνάς.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Υπουργείο Παιδείας: Διορισμός 4.789 εκπαιδευτικών μονίμων εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ ο ενιαίος γραπτός ΑΣΕΠ για 30.000 θέσεις προϊσταμένων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία