Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (21/2) στην Έδεσσα, όταν 23χρονος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι σε 21χρονο, κατά τη διάρκεια καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε χώρο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη αποκριάτικη γιορτή με πλήθος κόσμου. Ο 23χρονος φέρεται να κατάφερε τρία χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στο πόδι του νεαρού, για λόγους που μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστοι.
Μετά την επίθεση, ο φερόμενος ως δράστης επιχείρησε να διαφύγει από το σημείο, ωστόσο – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές – έχασε την ισορροπία του και έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τόσο τον 21χρονο όσο και τον 23χρονο στο νοσοκομείο της περιοχής για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη νοσηλεία τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του 21χρονου εντοπίζεται στο κάτω άκρο, χωρίς να έχουν δοθεί επίσημα στοιχεία για τη βαρύτητα της κατάστασής του.
Σε εξέλιξη η προανάκριση
Την υπόθεση έχει αναλάβει το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα της Έδεσσας, το οποίο διενεργεί προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η συμπλοκή.
Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στους παρευρισκόμενους, σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον εορτασμό της Αποκριάς, αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ανάγκη αυξημένης επιτήρησης σε μαζικές εκδηλώσεις.
Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τις αρμόδιες αρχές.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς
Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom