Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Αργυρούπολη, όταν ένας 22χρονος έπεσε θύμα ληστείας μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 6:00, όταν τρεις άνδρες προσέγγισαν τον νεαρό και τον ρώτησαν «τι ομάδα είναι».
Μετά την απάντηση του θύματος, οι δράστες άρχισαν να τον χτυπούν με ένα ξύλινο αντικείμενο, πιθανώς ρόπαλο, και στη συνέχεια του απέσπασαν περισσότερα από 200 ευρώ, πριν εξαφανιστούν από το σημείο.
Ο 22χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο την ίδια μέρα. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ δεν αποκλείεται το κίνητρο της επίθεσης να σχετίζεται με οπαδικές διαφορές.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom