ΕΚΑΒ
Θρήνος για τον ανήλικο που έχασε τη ζωή του - Πώς συνέβη το μοιραίο τροχαίο

Ένα σοκαριστικό τροχαίο, σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (13/2) στη Λούτσα, με νεκρό ένα 15χρονο παιδί.

Το νήμα της ζωής του ανήλικου κόπηκε απότομα στην άσφαλτο, όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε –κάτω από συνθήκες που σοκάρουν– εξετράπη της πορείας του και μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Το δυστύχημα, έλαβε χώρα στη διασταύρωση των οδών Δημοκρατίας και Σωτήρος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 15χρονος βρισκόταν στο τιμόνι του ΙΧ, ενώ μαζί του στο εσωτερικό του αυτοκινήτου επέβαιναν δύο ακόμη συνομήλικοί του, οι οποίοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το χρονικό του φονικού τροχαίου στη Λούτσα

Όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το αυτοκίνητο, κινούμενο στην περιοχή της Αρτέμιδας, ξέφυγε από τον έλεγχο του νεαρού οδηγού, βγήκε από τον δρόμο και προσέκρουσε με σφοδρότητα.

Η ένταση της σύγκρουσης ήταν τέτοια που ο θάνατος του 15χρονου φέρεται να ήταν ακαριαίος.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν να προσφέρουν βοήθεια, αντικρίζοντας ένα σκηνικό ολέθρου. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Αστυνομίας να φτάνουν άμεσα στο σημείο της τραγωδίας.

Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο τραυματίες

Οι δύο άλλοι ανήλικοι που επέβαιναν στο μοιραίο ΙΧ ανασύρθηκαν τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν σε κατάσταση σοκ σε εφημερεύον νοσοκομείο. Οι γιατροί δίνουν μάχη για την αποκατάσταση της υγείας τους.

Η Τροχαία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα για τα ακριβή αίτια του συμβάντος, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνει και η ευθύνη των κηδεμόνων.

Το ερώτημα που ζητά επιτακτική απάντηση είναι πώς το κλειδί του οχήματος βρέθηκε στα χέρια ενός 15χρονου, οδηγώντας σε αυτή την οδυνηρή κατάληξη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζωή Κωνσταντοπούλου
Μήνυση Κωνσταντοπούλου κατά Καπερνάρου για το «κάνε καμιά απεργία» στον Ρούτσι
Στα άκρα η σύγκρουση στη δίκη για τα Τέμπη - Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προανήγγειλε μήνυση για το επεισόδιο με τον Πάνο Ρούτσι
Μήνυση Κωνσταντοπούλου κατά Καπερνάρου για το «κάνε καμιά απεργία» στον Ρούτσι
Μιχάλης Σφακιανάκης, Σοφία Ζαχαράκη
Εθνικό Απολυτήριο: Τη Δευτέρα στις 17:30 στο Αμφιθέατρο Φυσιολογίας του ΕΚΠΑ η συνεδρίαση της Επιτροπής
Στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ η πρώτη συνεδρίαση του 106μελούς σώματος – Ξεκινά ο εθνικός διάλογος
Εθνικό Απολυτήριο: Τη Δευτέρα στις 17:30 στο Αμφιθέατρο Φυσιολογίας του ΕΚΠΑ η συνεδρίαση της Επιτροπής