Ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου του 3χρονου αγοριού στην Αχαΐα, καθώς ο θείος του προσήλθε σήμερα στις αστυνομικές αρχές και ομολόγησε πως το παιδί δεν έπεσε τελικά από μάντρα.
Κατά πληροφορίες, ο θείος του, που είχε αναλάβει την ευθύνη να τον προσέχει, ομολόγησε πως και οι δύο έπεσαν από γουρούνα στην οποία επέβαιναν.
Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο θείος μετέβη σήμερα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του όπου και ομολόγησε το τι ακριβώς είχε συμβεί.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν είπε από την αρχή την αλήθεια για τις συνθήκες θανάτου του 3χρονου παιδιού γιατί ο ίδιος δεν έχει νόμιμη άδεια για τη γουρούνα.
Μάλιστα, αποκάλυψε και την τοποθεσία στην οποία την είχε κρύψει καθώς οι αστυνομικοί δεν είχαν εντοπίσει κάποιο όχημα κατά τη διερεύνηση του συμβάντος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί τα Ταμεία σούπερ μάρκετ αργούν σκόπιμα;
«Αποκάλεσαν μαθητές "ζώα" και "μηδενικά"»: Σοκαριστικές καταγγελίες γονέων για Πειραματικό Λύκειο
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2
Μαρία Δούση