αχαϊα
Ο 25χρονος φέρεται να έχασε την ισορροπία του μετά από χτύπημα στο κεφάλι – Συγκλονισμένο το χωριό στα Σπάτα Αχαΐας

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις γύρω από τον τραγικό θάνατο του 3χρονου Ανδρέα στα Σπάτα Αχαΐας, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από πτώση στο κενό ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά του θείου του.

Ο 25χρονος άνδρας, που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, κατέθεσε πως πήρε το παιδί για μια βόλτα προκειμένου να το ηρεμήσει, καθώς ήταν ανήσυχο. Όπως ανέφερε, περπατούσε στην άκρη του δρόμου όταν έπεσαν μαζί από μια μάντρα ύψους περίπου δύο μέτρων.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, χτύπησε το κεφάλι του σε γωνία μπαλκονιού, ζαλίστηκε και έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό μαζί με το παιδί. Ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά, όμως ο μικρός Ανδρέας υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Ολόκληρο το χωριό θρηνεί τον χαμό του μικρού Ανδρέα, ενώ οι γονείς του, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε αγροτικές εργασίες, παραμένουν σε σοκ. Παρά τη συντριβή τους, δεν ζήτησαν την ποινική δίωξη του 25χρονου θείου.

Η κηδεία του παιδιού θα τελεστεί την Πέμπτη στις 10:30 το πρωί, μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

taksi
Γονείς στον Βύρωνα ζητούν άμεση κάλυψη κενών στην Παράλληλη Στήριξη και Σχολικό Ψυχολόγο
Μέσω συλλογής υπογραφών, οι γονείς εκφράζουν έντονη ανησυχία για τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής και την απουσία ψυχολόγου,...
Γονείς στον Βύρωνα ζητούν άμεση κάλυψη κενών στην Παράλληλη Στήριξη και Σχολικό Ψυχολόγο
Χάρης Δούκας
Χάρης Δούκας: «19 Δεκεμβρίου προχωράμε σε συμβολικό κλείσιμο των Δήμων»
Χάρης Δούκας: «19 Δεκεμβρίου προχωράμε σε συμβολικό κλείσιμο των Δήμων και δυναμικές κινητοποιήσεις μαζί με τους πολίτες και τους εργαζόμενους»
Χάρης Δούκας: «19 Δεκεμβρίου προχωράμε σε συμβολικό κλείσιμο των Δήμων»