Βορίζια: Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Βορίζια: Προφυλακίστηκαν οι 2 κατηγορούμενοι από την οικογένεια Καργάκη

Σε προσωρινή κράτηση τέθηκαν μετά την απολογία τους ο 43χρονος και ο 48χρονος από την οικογένεια Καργάκη που κατηγορούνται για το μακελειό στα Βορίζια.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν σήμερα (10/11) στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου συνοδευόμενοι από πάνοπλους αστυνομικούς και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Οι βασικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, είναι της ανθρωποκτονίας από πρόθεση εις βάρος της 56χρονης Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη και της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή κι από κοινού.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, μόνο από το γεγονός της ολιγόλεπτης παραμονής  των δύο κατηγορουμένων  στο γραφείο της Ανακρίτριας συνάγεται το συμπέρασμα ότι δεν επεκτάθηκαν σε λεπτομέρειες ως προς την εξιστόρηση των γεγονότων και ιδιαίτερα ο 43χρoνος γαμπρός του δολοφονημένου Φανούρη Καργάκη, ο οποίος σύμφωνα με το προανακριτικό υλικό φέρεται ως το άτομο που κρατούσε καλάσνικοφ και πυροβολούσε την επίμαχη μέρα.

Ο 43χρονος φέρεται να έκανε χρήση του δικαιώματος σιωπής.

Ο 48χρονος, υπέβαλε απολογητικό υπόμνημα με τον ισχυρισμό ότι, ούτε κρατούσε όπλο, ούτε πυροβολούσε κατά συνέπεια και ούτε καμία εμπλοκή είχα στο συμβάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί συνολικά επτά άτομα, πέντε από την οικογένεια Φραγκιαδάκη και δύο από την οικογένεια Καργάκη.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί
Αναθεώρηση του ΦΕΚ ζητούν οι εκπαιδευτικοί: Να διδάσκουν την Ιστορία Β΄ Γυμνασίου και Β΄ Λυκείου οι καθηγητές Ξένων Γλωσσών
Γιατί οι ξενόγλωσσοι κλάδοι είναι καταλληλότεροι για τη Μεσαιωνική και Νεότερη Ιστορία
Αναθεώρηση του ΦΕΚ ζητούν οι εκπαιδευτικοί: Να διδάσκουν την Ιστορία Β΄ Γυμνασίου και Β΄ Λυκείου οι καθηγητές Ξένων Γλωσσών
χαμο
Ανατολική Αττική: Ένας χρόνος γόνιμης συνεργασίας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τα μετρήσιμα αποτελέσματα της σύμπραξης ΔΔΕ Ανατολικής Αττικής και «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ανατολική Αττική: Ένας χρόνος γόνιμης συνεργασίας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»