Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Επανομή Θεσσαλονίκης, όταν ένας 55χρονος άνδρας πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα, επειδή ενοχλήθηκε από τον θόρυβο που έκανε μια παρέα ανηλίκων σε κοντινό γήπεδο. Από τα σκάγια, ωστόσο, τραυματίστηκε ένας 15χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ο 55χρονος φέρεται να διαμαρτυρήθηκε αρχικά για την παρουσία και τη φασαρία της νεανικής παρέας, ωστόσο στη συνέχεια πήρε το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα, και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Κάποια σκάγια φαίνεται ότι εξοστρακίστηκαν, τραυματίζοντας τον ανήλικο στα πόδια, στο αριστερό χέρι και στη μεσοθωράκια περιοχή.
Ο 15χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και παραμένει νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου.
Η αστυνομία συνέλαβε τον 55χρονο, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Μαρία Δούση