Κοινωνία

Καταιγίδες σε 4 περιοχές προειδοποιεί ο Τσατραφύλλιας – Βελτίωση από Πέμπτη

kakokairia_vroxes
Intime | ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έρχονται καταιγίεδες – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Για νέο κύμα καταιγίδων σε τέσσερις περιοχές της χώρας προειδοποιεί ο μετεωρολόγος του Alpha, Γιώργος Τσατραφύλλιας, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ίδιο, μέσα στις επόμενες ώρες, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε:

Όπως εξηγεί, οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν και αύριο Τετάρτη κυρίως στα ανατολικά και νότια νησιωτικά τμήματα της χώρας, ωστόσο από την Πέμπτη αναμένεται βελτίωση.

«Στη Μαύρη Θάλασσα αυτή τη στιγμή το χαμηλό», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, δίνοντας το στίγμα της μεταβολής του καιρού.

Ηλιοφάνεια και άνοδος θερμοκρασίας από Πέμπτη

Μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας, ο καιρός φαίνεται να σταθεροποιείται. Από την Πέμπτη και για τουλάχιστον 5-6 ημέρες, προβλέπεται παρατεταμένη περίοδος ηλιοφάνειας και αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας, ιδανική ευκαιρία για εξωτερικές δραστηριότητες και φθινοπωρινές εξορμήσεις.

Η... ζακέτα πάντως παραμένει απαραίτητη, ειδικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, καθώς ο Οκτώβριος υπενθυμίζει πως ο χειμώνας πλησιάζει.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία