Χριστόφορος Ζαραλίκος
Ο γνωστός stand-up κωμικός μιλά για το άγριο περιστατικό στη Λάρισα, τους ρασοφόρους και τους δήθεν χριστιανούς που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν

Η αναμονή τελείωσε για τους φίλους του stand-up και η επιστροφή του Χριστόφορου Ζαραλίκου στη Λάρισα φέρνει στο φως μια σκοτεινή πλευρά της παράστασης που είχε δώσει τον Μάρτιο του 2025. Τότε, η επίσκεψή του είχε σημαδευτεί από έντονα επεισόδια έξω από το θέατρο, με συγκεντρωμένους να κρατούν σταυρούς, εικόνες και θρησκευτικά σύμβολα, αντιδρώντας στην αφίσα της παράστασης που παρουσίαζε τον κωμικό με ακάνθινο στεφάνι, χιτώνα και χρήματα.

Τα γεγονότα είχαν πάρει δραματική τροπή, καθώς το πλήθος επιχείρησε να παραβιάσει την αστυνομική «αλυσίδα», με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει σε χρήση κρότου-λάμψης και χημικών, ενώ έγιναν και προσαγωγές.

Η αποκάλυψη του Ζαραλίκου: «Πληρωμένοι ποινικοί ήρθαν για να κάνουν κακό»

Στο πλαίσιο της επικείμενης εμφάνισής του στη Λάρισα για το 51ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, ο Ζαραλίκος μοιράστηκε στο κανάλι του στο YouTube νέες λεπτομέρειες για τα επεισόδια. Όπως αποκάλυψε, τα τρία άτομα που είχαν συλληφθεί ήταν πληρωμένοι ποινικοί, με σκοπό να προκαλέσουν ζημιά και όχι απλώς θρησκευτική διαμαρτυρία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «στη Λάρισα κάποιοι δεν έμειναν στα λόγια και πήγαν να περάσουν στις πράξεις. Η αστυνομία συνέλαβε τρεις που ήταν ντυμένοι με σταυρούς κλπ. Η αστυνομία μας είπε ότι αυτοί οι τρεις είναι ποινικοί και όταν ρώτησα τι ακριβώς εννοείτε, είπαν ότι είναι άνθρωποι που στέλνουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι που έχουν λεφτά να τους πληρώσουν για να κάνουν κακό σε κάποιον. Ο λόγος που βρέθηκαν έξω από το θέατρο, ήταν για να κάνουν κακό σε κάποιον. Αυτοί οι τρεις δεν ήταν καν από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Οι ίδιοι ήταν και στη Θεσσαλονίκη και ήταν από τα Καμίνια του Πειραιά».

Χριστόφορου Ζαραλίκου

Με αυτή την αποκάλυψη, ξεκαθαρίζεται ότι η ένταση δεν οφειλόταν αποκλειστικά σε θρησκευτικούς κύκλους, όπως είχε επικρατήσει να πιστεύεται, αλλά σε ενορχηστρωμένη προσπάθεια διατάραξης της παράστασης.

Χριστόφορου Ζαραλίκου

Η παράσταση «Και εγώ υπάλληλος είμαι» συνεχίζεται

Παρά τα γεγονότα του Μαρτίου, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος συνεχίζει την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «και εγώ υπάλληλος είμαι», δίνοντας έμφαση στο χιούμορ, την κριτική και την κοινωνική σάτιρα. Η νέα εμφάνιση στη Λάρισα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ οι αρχές έχουν λάβει μέτρα για ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χατζογλου
Χρύσα Χοτζόγλου : Θέλω να επιστρέψω στη δουλειά μου με το κεφάλι ψηλά!
«Δεν θα σιωπήσουμε βλέποντας να χτυπούν με κάθε τρόπο τα παιδιά μας. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στα αντιεκπαιδευτικά μέτρα της κυβέρνησης...
Χρύσα Χοτζόγλου : Θέλω να επιστρέψω στη δουλειά μου με το κεφάλι ψηλά!
Ξυλοδαρμός μαθητή από καθηγητή
Τραγικές καταστάσεις: Σακάτεψαν στο ξύλο μια μαθήτρια στο Αιγάλεω και δυο μαθητές στο Μοσχάτο
Άγριο ξύλο στο προαύλιο σχολείου – 16χρονη στο νοσοκομείο με κολάρο
Τραγικές καταστάσεις: Σακάτεψαν στο ξύλο μια μαθήτρια στο Αιγάλεω και δυο μαθητές στο Μοσχάτο