Βιασμός ανήλικης
Συνελήφθη 31χρονος στην Ελευσίνα – Κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων, μαστροπεία και σεξουαλική κακοποίηση 17χρονης

Στη σύλληψη ενός 31χρονου άνδρα στην Ελευσίνα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, μετά από ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος του για  εμπορία ανθρώπων, μαστροπεία και σεξουαλική κακοποίηση 17χρονης.

Η υπόθεση αφορά γεγονότα που φέρονται να συνέβησαν τον Ιούλιο του 2021. Σύμφωνα με τις αρχές, ο συλληφθείς, σε συνεργασία με ακόμη ένα άτομο, φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την ευάλωτη θέση 17χρονης κοπέλας, την οποία κρατούσε παρά τη θέλησή της και την εξωθούσε σε επαφή με ενήλικες έναντι αμοιβής.

Για να αποφύγει τυχόν έλεγχο, παρουσίαζε το ανήλικο κορίτσι ως ενήλικη, ενώ οι αρχές εξετάζουν και τις συνθήκες υπό τις οποίες προέκυπτε παράνομο οικονομικό όφελος από τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 3ης Ιουλίου 2025 από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή της Ελευσίνας και ο 31χρονος οδηγήθηκε ήδη στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών συνεχίζονται, προκειμένου να εντοπιστεί και ο συνεργός του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πρύτανης ΓΠΑ Σπύρος Κίντζιος
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Τα συμπεράσματα της Ημερίδας «Πώς διαμορφώνεται η τιμή στην αλυσίδα του τροφίμου - Προτάσεις για Δίκαιη Τιμή»
Πρύτανης Σπύρος Κίντζιος: «Χρειαζόμαστε σοβαρή επένδυση σε εργαστήρια ελέγχου – Η ιχνηλασιμότητα δεν μόνο θέμα ετικέτας»
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Τα συμπεράσματα της Ημερίδας «Πώς διαμορφώνεται η τιμή στην αλυσίδα του τροφίμου - Προτάσεις για Δίκαιη Τιμή»
Διαγωνισμός
ΕΚΔΔΑ: Τον Μάιο ο γραπτός διαγωνισμός της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης
Το χρονοδιάγραμμα του 32ου εισαγωγικού διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης
ΕΚΔΔΑ: Τον Μάιο ο γραπτός διαγωνισμός της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης
Φοίβος Τσικλιάς
Φοίβος Τσικλιάς: «Δεν υπάρχει πλαίσιο προστασίας του εκπαιδευτικού από επιθετικές συμπεριφορές»
Σκληρή παρέμβαση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου
Φοίβος Τσικλιάς: «Δεν υπάρχει πλαίσιο προστασίας του εκπαιδευτικού από επιθετικές συμπεριφορές»