Υπόθεση Τράφικινγκ, Ηλιούπολη, δίκη
Κατά την απολογία του, επιχείρησε να αμφισβητήσει την αξιοπιστία του θύματος, παρουσιάζοντας φωτογραφίες της και ρωτώντας προκλητικά: «Είναι αυτή βιασμένη και κακοποιημένη;»

Ο 42χρονος αστυνομικός, καταδικασμένος πρωτόδικα για εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή βία και παράνομη οπλοκατοχή, συνέχισε να προκαλεί με τη στάση του στη δευτεροβάθμια δίκη για την υπόθεση trafficking της Ηλιούπολης.

Κατά την απολογία του, επιχείρησε να αμφισβητήσει την αξιοπιστία του θύματος, παρουσιάζοντας φωτογραφίες της και ρωτώντας προκλητικά: «Είναι αυτή βιασμένη και κακοποιημένη;».

Υποστήριξε ότι η σχέση τους διαταράχθηκε όταν εκείνη συμμετείχε σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, τις οποίες ο ίδιος είχε προτείνει. Η πρόεδρος του δικαστηρίου αντέδρασε έντονα, επισημαίνοντας την αντίφαση στη στάση του.

«Πάγωσα όταν είδα την ταινία»

Διάλογος:

  • Κατηγορούμενος: Ήθελε να κάνει ταινία. Και έγινε. Από τότε ξεκίνησε η κόντρα μας. Γιατί καταλαβαίνετε ότι μετά από αυτό δεν τα πηγαίναμε καλά. Εγώ πάγωσα.

  • Πρόεδρος: Γιατί;

  • Κατηγορούμενος: Γιατί δεν είναι κι ό,τι καλύτερο να βλέπεις την κοπέλα σου να κάνει τέτοιες ταινίες.

  • Πρόεδρος: Μα εσείς την πήγατε εκεί...

  • Κατηγορούμενος: Εγώ της το πρότεινα, δεν της το επέβαλα, δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κάποιον να κάνει κάτι.

  • Πρόεδρος: Μα τώρα παίζουμε με τις λέξεις; Εσείς παίρνετε μια κοπέλα και της γνωρίζετε τον Σειρηνάκη. Μετά, λέτε, παγώσατε.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος προσπάθησε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως προστατευτικό προς το θύμα, ισχυριζόμενος ότι της ζητούσε να αλλάξει ζωή. Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι την είχε συστήσει στον παραγωγό ταινιών ερωτικού περιεχομένου, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, προσπαθώντας να ελαφρύνει τη θέση του, υποστήριξε ότι η σχέση τους ήταν συναινετική και ότι δεν την εξανάγκασε σε πορνεία. Επικαλέστηκε τη μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους και προσπάθησε να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του, λέγοντας ότι είχε μείνει πίσω λόγω της φυλάκισής του.

Διάλογος:

  • Πρόεδρος: Γιατί σας κατήγγειλε ότι ήσασταν ο μαστροπός της, ότι την ωθήσατε στην πορνεία και ότι την εξαναγκάζατε;

  • Κατηγορούμενος: Το έχω και εγώ απορία. Νομίζω ότι πληγώθηκε που δεν τη βοήθησα με τον «θείο» και υπήρχε ζήλια και από τις δύο πλευρές.

  • Πρόεδρος: Γιατί ζήλια; Αφού, λέτε, σέβεστε τις επιλογές της και ξεχωρίζετε το συναίσθημα από το επάγγελμα. Άρα τα φαντάστηκε;

  • Κατηγορούμενος: Ναι, δεν ισχύουν.

Η δίκη συνεχίζεται με την ακροαματική διαδικασία να αποκαλύπτει σοκαριστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση, ενώ οι κατηγορούμενοι προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους, προκαλώντας την αγανάκτηση της έδρας και του ακροατηρίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι ήταν ο «παιδοτρίβης» στην Αρχαία Ελλάδα;

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μασ
Φοιτητικοί σύλλογοι: Πανελλαδική κινητοποίηση στις 11 Σεπτεμβρίου ενάντια στις διαγραφές και το υψηλό κόστος στέγης
Φοιτητές αντιδρούν στην υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και την εμπορευματοποίηση της στέγης
Φοιτητικοί σύλλογοι: Πανελλαδική κινητοποίηση στις 11 Σεπτεμβρίου ενάντια στις διαγραφές και το υψηλό κόστος στέγης
δασκαλος
Καταγγελίες για άνιση μεταχείριση εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Λέσβου - Αιτήσεις μονίμων απορρίπτονται ενώ κενά δίνονται σε αναπληρωτές
Διαφάνεια και ισονομία ζητούν οι εκπαιδευτικοί στη Λέσβο για τις τοποθετήσεις
Καταγγελίες για άνιση μεταχείριση εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Λέσβου - Αιτήσεις μονίμων απορρίπτονται ενώ κενά δίνονται σε αναπληρωτές
αει
ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης για νέες νομικές σχολές σε ιδιωτικά πανεπιστήμια με 10.000 ευρώ δίδακτρα
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι η απόφαση δεν λαμβάνει υπόψη τις εκπαιδευτικές ανάγκες των νέων, ούτε ενισχύει τους αριστούχους φοιτητές, αλλά στοχεύει...
ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης για νέες νομικές σχολές σε ιδιωτικά πανεπιστήμια με 10.000 ευρώ δίδακτρα