χειροπέδες
Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, ο κατηγορούμενος οδηγός ταξί οδηγείται στη φυλακή – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που εμπλέκει και τη μητέρα των παιδιών

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 50χρονος οδηγός ταξί που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για την κακοποίηση δύο ανήλικων παιδιών στη Λάρισα. Ο κατηγορούμενος φέρεται να διατηρούσε σχέση με τη μητέρα των παιδιών, ηλικίας 5 και 6 ετών, οι οποίοι τον έχουν αναγνωρίσει ως τον δράστη της κακοποίησής τους.

Σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Τα παιδιά έφεραν εμφανή σημάδια εγκαυμάτων και άλλων τραυμάτων, γεγονός που ενίσχυσε το κατηγορητήριο.

Υπενθυμίζεται ότι προφυλακιστέα κρίθηκε και η μητέρα των παιδιών, η οποία φέρεται να γνώριζε για τα περιστατικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pinokio
Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες (Σχετικά με τη δημοσκόπηση που θέλει το 64% των δημοσίων υπαλλήλων θέλει να ...καταργηθεί η μονιμότητά τους)
Μήπως τελικά οι δημοσκοπήσεις έχουν ως στόχο να διαμορφώσουν την "κοινή γνώμη" και όχι να καταμετρήσουν τις απόψεις της;
Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες (Σχετικά με τη δημοσκόπηση που θέλει το 64% των δημοσίων υπαλλήλων θέλει να ...καταργηθεί η μονιμότητά τους)