Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το Σάββατο 10 Μαΐου σε επιβατικό αεροπλάνο, το οποίο πραγματοποιούσε την πτήση από Εδιμβούργο προς Λάρνακα, όταν ένας επιβάτης προκάλεσε αναστάτωση εν πτήσει, εξαναγκάζοντας τον πιλότο να προσγειωθεί εκτάκτως στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό ξέσπασε όταν ένας 38χρονος άνδρας αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του πιλότου και των μελών του πληρώματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος εξέφρασε επιθετική συμπεριφορά όχι μόνο προς το προσωπικό καμπίνας αλλά και απέναντι σε άλλον επιβάτη.
Η συμπεριφορά αυτή κρίθηκε επικίνδυνη για την ασφάλεια της πτήσης, γεγονός που οδήγησε τον κυβερνήτη να λάβει την απόφαση για άμεση προσγείωση στη Θεσσαλονίκη.
Με την προσγείωση του αεροσκάφους, αστυνομικές δυνάμεις του Αερολιμένα Θεσσαλονίκης παρενέβησαν αμέσως. Ο επιβάτης συνελήφθη από άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί ή περαιτέρω προβλήματα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ