Ο 32χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης μαθήτριας του, οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την απολογία του στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες για κατάχρηση ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση.
Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από ανώνυμες καταγγελίες που έφτασαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, η οποία ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με την 14χρονη, η οποία εξετάστηκε από την αστυνομία παρουσία παιδοψυχολόγου, διατηρούσε ερωτική σχέση με τον προπονητή της, η οποία, όπως είπε, ήταν συναινετική. Τα ίδια υποστήριξε και κατά την κατάθεσή της στην ανακρίτρια.
Από την πλευρά του, ο προπονητής αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι τα όσα κατέθεσε η ανήλικη ήταν αποτέλεσμα φαντασίας και ότι δεν συνέβη τίποτα μεταξύ τους. Η απόφαση για την προσωρινή κράτησή του ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom