Automatic Teller Machines
Alexandros Michailidis / SOOC
Η κλοπή σημειώθηκε το διάστημα από τα μέσα Νοεμβρίου 2024 έως τα μέσα Φεβρουαρίου 2025, χωρίς η παθούσα να το αντιληφθεί

Ένας 59χρονος  κατηγορείται ότι αφαίρεσε δύο χρεωστικές κάρτες από 54χρονη γυναίκα στη Φλώρινα και πραγματοποίησε αναλήψεις συνολικού ύψους 10.600 ευρώ από ΑΤΜ.

Η κλοπή, η οποία διεπράχθη κατά την περίοδο Νοεμβρίου 2024 έως Φεβρουαρίου 2025, έμεινε αδιάκριτη από την παθούσα μέχρι πρόσφατα, όταν και αποκαλύφθηκε μέσω ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης φέρεται να αφαίρεσε δύο κάρτες από το πορτοφόλι της γυναίκας, χωρίς εκείνη να το αντιληφθεί. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τις κάρτες, προχώρησε σε επανειλημμένες αναλήψεις χρημάτων από ΑΤΜ σε διάφορες τράπεζες. Η ενδελεχής έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων της Φλώρινας οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο 59χρονος κατηγορείται για κλοπή και έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του. Η υπόθεση πρόκειται να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για περαιτέρω διαδικασία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!