peripoliko astinomia perama
Εκτός υπηρεσίας αστυνομικός συνέλαβε 44χρονο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης

Σε σύλληψη 44χρονου άνδρα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας προχώρησε αστυνομικός της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, που βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, παρότι εκτός υπηρεσίας.

Το συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όταν ο κατηγορούμενος προσέγγισε ανήλικη κοπέλα στον δρόμο, την άγγιξε στη μέση και στα μαλλιά και της απηύθυνε σχόλια με σεξουαλικό υπονοούμενο. Ο αστυνομικός που παρακολουθούσε διακριτικά τη σκηνή, αντέδρασε άμεσα και ακινητοποίησε τον άνδρα, παρά την έντονη αντίσταση που προέβαλε.

Η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νεάπολης – Συκεών, ενώ ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

21104altsxaimertest-666x399.jpg
Αλτσχάιμερ: Τα πρώτα “σιωπηλά” σημάδια μπορεί να ξεκινούν ήδη από τα 30
Νέα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι οι εγκεφαλικές αλλαγές που συνδέονται με την άνοια αρχίζουν πολύ νωρίτερα απ’ όσο πιστεύαμε
Αλτσχάιμερ: Τα πρώτα “σιωπηλά” σημάδια μπορεί να ξεκινούν ήδη από τα 30