τροχαιο
Το όχημα «καρφώθηκε» σε κολόνα

Στις πρώτες ώρες της Μεγάλης Τετάρτης, ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα προστέθηκε στη μακρά λίστα των συμβάντων που έχουν καταγραφεί στη διασταύρωση των οδών Καναδά και Λάζαρου Τηλιακού στη Ρόδο. Δύο οχήματα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα σε πλαγιομετωπική τροχιά, προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον δύο ατόμων.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο με τη συνδρομή ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Μέχρι στιγμής, η κατάσταση της υγείας τους δεν έχει γίνει επισήμως γνωστή, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν σοβαρούς τραυματισμούς.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το ένα από τα δύο οχήματα κατέληξε πάνω σε κολόνα, στοιχείο που αποτυπώνει την ένταση και τη δυναμική της πρόσκρουσης. Οι εικόνες από το σημείο αποκαλύπτουν εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σημείο μετατρέπεται σε εστία κινδύνου. Στη διασταύρωση αυτή έχουν καταγραφεί στο παρελθόν πολλαπλά τροχαία, ορισμένα εκ των οποίων ήταν θανατηφόρα, ενώ δεν λείπουν και περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών ή μεγάλων υλικών ζημιών.

Η Τροχαία Ρόδου έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος, προσπαθώντας να διαλευκάνει τα αίτια που οδήγησαν σε ένα ακόμη επικίνδυνο συμβάν, το οποίο θα μπορούσε να είχε τραγική κατάληξη για τους εμπλεκόμενους οδηγούς και τις οικογένειές τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

υπουργείο Παιδείας
Πανελλήνιες 2025: Εγγραφές επιτυχόντων Αλλοδαπών – Αλλογενών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 2025
Από 12 έως 25 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές επιτυχόντων Αλλοδαπών – Αλλογενών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2025
Πανελλήνιες 2025: Εγγραφές επιτυχόντων Αλλοδαπών – Αλλογενών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 2025
ΑΔΕΔΥ, ΣΥΡΙΖΑ
Συνάντηση Φάμελλου – ΑΔΕΔΥ: Στο επίκεντρο μισθολογικά, εργασιακά και μονιμότητα στο Δημόσιο
Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΔΕΔΥ με αιχμή μισθούς, δικαιώματα και τις κυβερνητικές εξαγγελίες για το πειθαρχικό
Συνάντηση Φάμελλου – ΑΔΕΔΥ: Στο επίκεντρο μισθολογικά, εργασιακά και μονιμότητα στο Δημόσιο