Μάτι

Ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών της 23 Ιουλίου 2018 στην Ανατολική Αττική εκφράζει την ικανοποίησή του για την εξαγγελία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκου Πιερρακάκη, σχετικά με την επικείμενη παραίτηση του Ελληνικού Δημοσίου από την άσκηση έφεσης στις διοικητικές αγωγές που αφορούν τις υποθέσεις της Μάνδρας και της Ανατολικής Αττικής/Μάτι.

Ο Σύλλογος αναμένει την τελική διάταξη που θα αποσαφηνίσει το πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου και τη διάρκεια ισχύος του, καθώς μερικές υποθέσεις βρίσκονται ήδη σε εκδίκαση. Παρά την εξέλιξη αυτή, συνεχίζει να διεκδικεί και τα υπόλοιπα δίκαια αιτήματα του.

Αναλυτικά:

Ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών της 23 Ιουλίου 2018 στην Ανατολική Αττική χαιρετίζει την από 27/03/2025 εξαγγελία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κυρίου Κυριάκου Πιερρακάκη, αναφορικά με την επικείμενη παραίτηση του Ελληνικού Δημοσίου από την άσκηση του ένδικου μέσου της έφεσης στις διοικητικές αγωγές που αφορούν στις υποθέσεις για Μάνδρα και Ανατολική Αττική/Μάτι.

Η συγκεκριμένη εξαγγελία είναι απάντηση σε ένα πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας, το οποίο έχουμε θέσει από της ιδρύσεως του και διατυπώσει σε όλες τις συναντήσεις μας με τον τότε Υπουργό Επικρατείας κ. Μάκη Βορίδη, από τον Ιούνιο του 2024.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την τελική διάταξη, με την οποία θα αποσαφηνιστεί το πλαίσιο εφαρμογής και η ισχύς του μέτρου, δεδομένου ότι ήδη εκδικάζονται κάποιες υποθέσεις.

Ως τότε συνεχίζουμε να διεκδικούμε και τα υπόλοιπα δίκαια αιτήματα μας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ηλεία: Νεκρός ο 13χρονος μαθητής που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2025 και 4ΕΑ/2025: Οι οριστικοί πίνακες εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καλογρια
Προκαταρκτική εξέταση για καθηγήτρια που πρόβαλε την ταινία «Η καλόγρια» στην τάξη
Εισαγγελικές διαστάσεις και πειθαρχικός έλεγχος για προβολή ταινίας τρόμου σε σχολική αίθουσα στον Βόλο
Προκαταρκτική εξέταση για καθηγήτρια που πρόβαλε την ταινία «Η καλόγρια» στην τάξη
πανελλαδικές
Πανελλήνιες 2026: Οδηγός για τους υποψήφιους που «χάνουν» μάθημα για σοβαρούς λόγους
Η νομοθεσία προβλέπει τις επαναληπτικές εξετάσεις, διασφαλίζοντας ότι κανένας υποψήφιος δεν θα χάσει την προσπάθειά του λόγω ανωτέρας βίας
Πανελλήνιες 2026: Οδηγός για τους υποψήφιους που «χάνουν» μάθημα για σοβαρούς λόγους
dieythintis
Αξιολόγηση με κόστος: Τα οδοιπορικά των επιθεωρητών και τα ερωτήματα για την εκπαίδευση
Με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς το συνολικό ετήσιο κόστος μόνο για μετακινήσεις και αποζημιώσεις στο πλαίσιο της υλοποίησης της αξιολόγησης...
Αξιολόγηση με κόστος: Τα οδοιπορικά των επιθεωρητών και τα ερωτήματα για την εκπαίδευση