Κοινωνία 0

Λάρισα: Κρίσιμες ώρες για τον 9χρονο που πνίγηκε από πορτοκάλι – Η κατάσταση της υγείας του

patranosokomeio
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο μικρός υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις, ενώ τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον επαναφέρουν σταδιακά

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση παραμένει ο 9χρονος μαθητής που υπέστη πνιγμό την ώρα που έτρωγε πορτοκάλι στο σχολείο του στη Λάρισα. Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε πλήρη καταστολή στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για τη ζωή του.

Ο μικρός υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις, ενώ τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον επαναφέρουν σταδιακά. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα σε σχολική αίθουσα, με τη δασκάλα του να αντιλαμβάνεται άμεσα την κατάστασή του και να καλεί τη νοσηλεύτρια του σχολείου. Ωστόσο, παραμένει αδιευκρίνιστο το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να γίνει η πρώτη καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Η υπόθεση βρίσκεται υπό έρευνα από την Αστυνομία, που συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις από εκπαιδευτικούς και αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του περιστατικού.

 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία